Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 19χρονος - Τι γίνεται με τον μικρό Στέλιο

mesaralive.gr  14 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 19χρονος - Τι γίνεται με τον μικρό Στέλιο

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 19χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο περιπολικό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Νικόλαο όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο του νεαρού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπως λένε οι πληροφορίες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νεαρός μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr έχει υποστεί πολλαπλές κακώσεις και βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Βγαίνει από τη ΜΕΘ Παίδων ο 6χρονος Στέλιος 
Την ίδια ώρα, ο μικρός Στέλιος που στις 2 Απριλίου τραυματίστηκε με όπλο σε σπίτι στα Ζωνιανά, εδώ και τρεις ημέρες έχει ξυπνήσει και έχει αποσωληνωθεί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ίσως την Πέμπτη (14/4) να βγει από τη ΜΕΘ Παίδωνκαι να μεταφερθεί στην Παιδοχειρουργική Κλινική. 

 

mesaralive.gr  14 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ