Στην έκθεση για την Οδική Ασφάλεια  μαθητές του Δ.Σ.  Γαλιάς

  13 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην έκθεση για την Οδική Ασφάλεια  μαθητές του Δ.Σ.  Γαλιάς

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση θα επισκεφθούν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Γαλιάς.

Η έκθεση με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Συμμαχία για την Ελλάδα», δίνει την δυνατότητα σε μαθητές από σχολεία της Κρήτης να την επισκεφτούν αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες αλλά και γνώσεις πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, και θα είναι ανοικτή μέχρι 24 Νοεμβρίου στο «Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας», το οποίο την φιλοξενεί !

Στον χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-21:00 ώρας. Σημειώνεται ότι σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2810-274115 και στο e-mail [email protected]

 

  13 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ