Στην επόμενη φάση του Κυπέλου ΕΠΣΗ ο ΑΟΤ που νίκησε 0-5 την Αναγέννηση Μεσαράς (ΦΩΤΟ)

mesaralive.gr  04 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην επόμενη φάση του Κυπέλου ΕΠΣΗ ο ΑΟΤ που νίκησε 0-5 την Αναγέννηση Μεσαράς (ΦΩΤΟ)

Φώτο: mesaralive.gr

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλου ΕΠΣΗ πήρε ο ΑΟΤ κόντρα στην νεοσύστατη Αναγέννηση Μεσαράς.

Η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη μπήκε από το πρώτο λεπτό σοβαρά στο παιχνίδι, χωρίς να έχει υποτιμήσει τον αντίπαλο, και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με μακρινό σουτ του Σκουτέλη. Η ομάδα του Τυμπακίου προσπάθησε να σκοράρει και δεύτερη φορά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να τα καταφέρει. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Μαρακομιχελάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να έρθει στο 56’ ο Κοροέννε να κάνει το 0-3 από πλάγια θέση, ενώ στο 62’ ο Κουτεντάκης σημείωσε το 4ο γκολ για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Τυμπακίου κατέβασε ταχύτητα και προσπαθούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Στο 86ο λεπτό ο Τριάντης που μπήκε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Γιάννη Χριστοδουλάκη, σημείωσε το 5ο γκολ για την ομάδα του Τυμπακίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΑΡΑΣ: Κοκκινάκης, Τσιρήνης, Χατζηπαυλίδης, Μ. Δασκαλάκης, Μαγκουφάκης, Γ. του Γ. Δασκαλάκης (82’ Κοτζανάκης), Σαριδάκης, Μπέικο (75’ Μαζαράκης), Μουντράκης (70’ Καραταράκης), Κασσωτάκης (60’ Γ. του Στ. Δασκαλάκης), Στρατάκης.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γ. Χριστοδουλάκης (59’ Γιαννακάκης), Πολυχρονάκης, Αναγνωστάκης, Κοροένε, Γιαν. Χριστοδουλάκης (50’ Τριάντης), Σκουτέλης, Κουτεντάκης, Σαβοϊδάκης, Χαλκιαδάκης, Μαρακομιχελάκης.

 

mesaralive.gr  04 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα