Στην Εθνική Ομάδα Καράτε δύο Τυμπακιανές αθλήτριες!!!

mesaralive.gr  03 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην Εθνική Ομάδα Καράτε δύο Τυμπακιανές αθλήτριες!!!

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών - νέων γυναικών -21.

Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Μεσσαρίτικος αθλητικός σύλλογος καράτε Φαιστός με δύο αθλήτριες την Σταυρουλαντωνάκη Εμμανουέλα στην κατηγορία νεανίδων και την Κυδωνάκη Κέλλυ στην κατηγορία νέων γυναικών.

Τα δύο κορίτσια έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ σκληρή προετοιμασία κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες κυρίως τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού κατάφεραν κάτι μοναδικό για τα δεδομένα του Κρητικού καράτε. Όχι μόνο διακρίθηκαν, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της κατηγορίας τους και η μεν Σταυρουλαντωνάκη κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας οριακά 3-2 στον τελικό της κατηγορίας της, η δε Κυδωνάκη κατέκτησε την 1η θέση αφού κέρδισε και τον τελικό της κατηγορίας της και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Το παραπάνω επίτευγμα αποτελεί μοναδικό γεγονός αφού μέχρι τώρα κανένας αθλητής ή αθλήτρια από την Κρήτη δεν έχει φτάσει στα μετάλλια στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να επιτευχτεί μια τέτοια διάκριση σ αυτό το επίπεδο.

Οι μεσαρίτισες αθλήτριες εκτός του ότι μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά ανεβάζοντας το επίπεδο του Κρητικού καράτε ακόμα πιο ψηλά, κατάφεραν με την διάκριση τους να γίνουν μέλη της εθνικής ομάδας καράτε και να συμμετέχουν μ αυτήν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε που θα γίνει στην Τενερίφη της Ισπανίας στο τέλος Οκτωβρίου. Ενώ ταυτόχρονα κατοχύρωσαν το προνόμιο να εισαχθουν στα πανεπιστήμια έχοντας το μπόνους του 10%

Κάθε χρόνο ο μεσσαρίτικος σύλλογος μας έχει συνηθίσει και σε μεγαλύτερες διακρίσεις , φέτος έφτασε στην κορυφή κατακτώντας την πρώτη και την δεύτερη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο, τώρα αυτό που μένει είναι και μια διεθνή διάκριση. Αυτό μπορεί να γίνει και φέτος αρχής γενομένης από το παγκόσμιο της Τενερίφης , Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κέλλυ και την Εμμανουέλα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό στην πολύ δύσκολη αποστολή τους.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  03 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ