Στην ιδιωτική προσφορά στρέφεται η ΔΡΩ για τη στέγασή της

mesaralive.gr  11 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην ιδιωτική προσφορά στρέφεται η ΔΡΩ για τη στέγασή της

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση της Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Μοιρών όπου φιλοξενείται η δραστήρια εθελοντική ομάδα.

Για μια ακόμα φορά στο «τραπέζι» της συζήτησης μπήκε το θέμα της στέγασης της Ομάδας, αφού οι νεολαίοι της Φαιστού,  συνεχίζουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν σημαντικές δράσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν ένα… «κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους»…

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκε το θέμα της Θεατρικής Παράστασης που ετοιμάζει η ΔΡΩ, καθώς και για δύο άλλες δράσεις που είναι υπό συζήτηση. Όσον αφορά την αίθουσα που ψάχνει η εθελοντική ομάδα για να στεγαστεί, αποφασίστηκε να γίνει κάλεσμα σε ιδιώτες. Το κάλεσμα αφορά την προσφορά ενός χώρου, μιας αίθουσας από κάποιο ιδιώτη που έχει κάτι σχετικό και δεν το χρησιμοποιεί, με την δέσμευση της ΔΡΩ ότι θα το συντηρεί και θα το χρησιμοποιεί  για όσο επιθυμεί ο ιδιώτης. Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια από τις πλέον δραστήριες εθελοντικές ομάδες της Μεσαράς και η μοναδική που πλαισιώνει τους νεολαίους και τις ιδέες τους. Ιδέες που δημιουργούν μικρά «θαύματα» και τα οποία όλοι έχουμε δει και έχουμε απολαύσει τα τελευταία χρόνια. Αξίζει λοιπόν η  προσφορά ενός χώρου για να στεγαστεί αυτή η δημιουργικότητα και η συνεισφορά της νέας γενιάς στον πολιτισμό και τα δρώμενα του τόπου μας! Ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί ο χώρος που θα στεγάσει τις ιδέες και τα σχέδια της Ομάδας Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ.

 

mesaralive.gr  11 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ