Στην κάθοδο των εκλογών η πρόεδρος και ο... πρόεδρος;

mesaralive.gr  18 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην κάθοδο των εκλογών η πρόεδρος και ο... πρόεδρος;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στο Μεσοχωριό και όχι μόνο, για την ενδεχόμενη κάθοδο στον εκλογικό στίβο της προέδρου του Πολιτιστκού Συλλόγου του χωριού.

Η κ Χρυσούλα Παπαδάκη, που αποτελεί μια προσωπικότητα με μεγάλη συμβολή στη δραστηριοποίηση της τοπικής κοινωνίας και με αξιόλογη επαγγελματική πορεία στο χώρο της Υγείας, συμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί κρούση απο το Δήμαρχο Αρχανών - Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη για να μετάσχει στο ψηφοδέλτιο του.

Ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, αλλά όπως μαθαίνουμε η κ. Παπαδάκη, που έτσι κι αλλιώς θέλει να βοηθά από τη δική της πλευρά όσο μπορεί το συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία, είναι έτοιμη να πει το πολυπόθητο «ναι».

Παράλληλα την ψήφο των συμπολιτών τους θα διεκδικήσει και ο κ. Γιάννης Βασιλικογιαννάκης, που ειναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και πρόεδρος του Τοπικού στο Μεσοχωριό. Ειναι όπως λένε οι καλα γνωρίζοντες, ένα πολύ δραστήριο δίδυμο, το οποίο από όποιο μετερίζι κι αν βρεθεί μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα!

Τα εύσημα

Την ιδια ώρα επιβράβευση για την ίδια την πρόεδρο, αλλά και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, αποτελεί η παρακάτω επιστολή που εστάλη από συμπολίτη μας

«Οι Σύλλογοι πάντα πίστευα και πιστεύω πως οταν υπάρχει θέληση μπορούν να παίξουν σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλά πράγματα στην ζωή μας!!! 
Θα ηθελα να καταθέσω την σκέψη μου και το σχολιασμό μου για τον Σύλλογο Μεσοχωριού και την πρόεδρο τα τελευταία χρόνια, την αγαπητή Χρυσούλα Παπαδάκη. Ενας ανθρωπος δραστήριος που εκτός από την μέχρι τώρα σίγουρα επιτυχημένη πορεία και με πολλά πράγματα επι της προεδρείας της και πέρα απο τα γλέντια, τις εκδηλώσεις και αλλες δραστηριότητες, εγώ θα ηθελα να σταθώ ιδιαίτερα στο κοινωνικό και ανθρώπινο κομμάτι και το σημαντικότερο πιστεύω. Ενα κομμάτι που εχει να κάνει με την υγιεία μας και ειναι η καθιερωμένη δράση «Αιμοδοσία» πού εχει γίνει θεσμός απο τόν δραστήριο Σύλλογο Μεσοχωριού. Μία δραστηριότητα που αξίζει κάθε επαινο και αναγνώρησης, μια δραστηριότητα προσφοράς, οχι μόνο για τους χωριανούς και για την οποιαδήποτε ανάγκη τους αλλά και με προθυμία εκτός του Μεσοχωριού χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις. Αυτό ειναι και το ανθρώπινο πρόσωπο του κάθε συλλόγου και πέρα απο τα σύνορα ευθυνης και για να μην παρεξηγηθώ  - οχι οτι αλλοι σύλλογοι δεν κάνουν εργο η δεν προσφέρουν -  αλλα οτι εχει να κάνει με την υγιεία μας νομίζω εχει πάντα προτεραιότητα. Και εδώ θα ήθελα να της μεταφέρω δημόσια τις ευχαριστείες από μένα αλλά και από το οικογενειακό περιβάλον της γυναίκας μου τόσο σε εκείνη ως πρόεδρος, αλλα και σε ολο το συμβούλιο που εκπροσωπεί και που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για την παραχώρηση με τρεις φιάλες αίμα σε στενό συγγενικό μας πρόσωπο απο την τράπεζα που ο Σύλογος Μεσοχωριού διατηρεί στον χώρο αποθήκευσης του νοσοκομείου 

Χρυσούλα σε ευχαριστούμε και σας ευχαριστούμε και ευχομαι πάντα τα καλύτερα στο σύλλογο και στο χωριό και πάντα να εισαι καλά να προσφέρεις. Να είστε καλά να προσφέρετε οτι περνάει απο το χέρι σας για το καλό του χωριού σας και της κοινωνίας», αναφερει ο κ. Νίκος Μαθιουδακης

 

mesaralive.gr  18 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα