Στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών η Ελλάδα τον Οκτώβριο

  05 December, 2023 ΑΡΘΡΑ
Στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών η Ελλάδα τον Οκτώβριο

Τον Οκτώβριο του 2023, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των ξενοδοχείων με 86%, σύμφωνα με το σταστιστικό δελτιό του ΙΝΣΕΤΕ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Κύπρος με 85% και στην τρίτη θέση η Ιταλία και η Ισπανία με 84% αντίστοιχα. Ακολουθεί η Τουρκία με 83% ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Γαλλία με 78%.

Πρωτιά στην εξυπηρέτηση

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ιταλία με 89%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Κύπρος με 86% και στην τρίτη θέση η Ελλάδα και η Τουρκία με 85% αντίστοιχα. Ακολουθεί και η Ισπανία με 84% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 76%. Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα με 90% και ακολουθεί η Τουρκία με 89% Έπονται η Κύπρος και η Ισπανία με 88% αντίστοιχα και η Ιταλία με 87% ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Γαλλία με 81%.


Σχέση ποιότητας - τιμής
Στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τουρκία με 87% και ακολουθούν και η Κύπρος και η Ελλάδα με 86% αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 82% και ακολουθεί η Ιταλία με 81%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 77%.

Καθαριότητα, τοποθεσία και φαγητό
Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκονται η Κύπρος και η Ιταλία με 93% αντίστοιχα. Ακολουθούν η Τουρκία και η Ελλάδα με 89% αντίστοιχα και η Ισπανία με 88%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 81%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κύπρος, η Γαλλία και η Τουρκία με 91% αντίστοιχα. Ακολουθεί η Ισπανία με 90% και η Ελλάδα και η Ιταλία με 89% αντίστοιχα. Στην κατηγορία φαγητού-ποτού στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κύπρος με 86%. Ακολουθούν η Τουρκία και η Ελλάδα με 85% αντίστοιχα, η Ιταλία με 83% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ισπανία με 82%.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  05 December, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα