Στην Κρήτη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

  17 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στην Κρήτη ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη είχε στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη, Ανδρέα Δασκαλάκη αλλά και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Κώστα Λαγουδάκη.


Τόσο ο κ. Ανδρικόπουλος όσο και ο Σταύρος Αρναουτάκης εξήραν τη συνεργασία του που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία αποσκοπεί πάντα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναγνώρισε πόσο σημαντική, όπως είπε, είναι η στήριξη του Σταύρου Αρναουτακη, που "είναι στυλοβάτης σε ο,τι χρειαστεί η ΕΛ.ΑΣ"

Ο Περιφερειάρχης ανταπέδωσε, εκθειάζοντας τη συνεργασία που έχει με τον υποστράτηγο Κώστα Λαγουδακη και τον Αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το cretalive, η κάθοδος της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ στο νησί συνδέεται με τις εκδηλώσεις της Μάχης της Κρήτης.

Ήδη πάντως έγιναν επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα, αλλά και συσκέψεις, στις οποίες τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική ΕΛ.ΑΣ αλλά και προτάσεις επίλυσής τους. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επεσήμανε: 
"Ο κ. Αρναουτακης είναι πάντα κοντά στην Αστυνομία. Πάντα βοηθάει -ιδίως με τα ευρωπαϊκά προγράμματα έχει βοηθήσει την Αστυνομία σε πολλά επίπεδα. Βεβαίως έχουμε σε εξέλιξη και πολλά άλλα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα συζητήσουμε και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, για την ωφέλεια και της Αστυνομίας αλλά κυρίως των πολιτών της Κρήτης. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. Για αυτό και το πρώτο πράγμα που έκανα ως αρχηγός ήταν να σχεδιάσουμε μία καλύτερη αστυνόμευση -είναι το γνωστό σχέδιο "Περσέας" που εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα. Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε το σχέδιο μας για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Κρητη, στέλνοντας αστυνομικούς στην περιοχή. Εφέτος στείλαμε περισσότερους από πέρυσι".

Ο κ. Ανδρικόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει και την εξιχνίαση μιας δολοφονίας της υπερήλικης γυναίκας στο Λασίθι:
"Μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω από κοντά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μου, οι οποίοι έχουν κάνει και πολλές άλλες επιτυχίες, κυρίως όπως ξέρετε με την υπόθεση απαγωγής του συμπολίτη σας (σ.σ. Μιχάλη Λεμπιδακη). Θεωρώ ότι οι Υπηρεσίες της Κρήτης είναι πολύ οργανωμένες. Αλλά, σε κάθε περίπτωση δεν είναι μόνο η οργάνωση, είναι και η διάθεση για δουλειά, η διάθεση για προσφορά, την οποία την έχουν και την προσφέρουν απλόχερα οι συνάδελφοι μου"

 

  17 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα