Στην πάταξη των παράνομων συνεργείων στοχεύει ο  ΣΕΟΜΜ

mesaralive.gr  11 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην πάταξη των παράνομων συνεργείων στοχεύει ο  ΣΕΟΜΜ

Έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς (ΣΕΟΜΜ), πραγματοποιώντας συγχρόνως και την Ετήσια Γενική του Συνέλευση.

Η ΓΣ πήρε μάλιστα σημαντικές αποφάσεις μεταξύ των οποίων και η πάταξη του φαινομένου της λειτουργίας των παράνομων συνεργείων.

Η  Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜ και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αίθουσα του Πολύκεντρου του Δήμου Φαιστού όπως γίνεται κάθε χρόνο το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Προηγήθηκε η Γενική Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα όπως: Απολογισμός, ενημέρωση πεπραγμένων, θέματα που αφορούν  ειδικά τους επαγγελματίες και μέλη του συλλόγου. Ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων και κοπή  της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου ενώ στο φουαγιέ της αίθουσας  ο ΣΕΟΜΜ είχε φροντίσει να προσφέρει ένα πλούσιο μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους.  

Όπως είπε μιλώντας στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του ΣΕΟΜΜ κ. Λυκούργος Καργάκης, «αποφασίστηκε η συγκρότηση  επιτροπής για την πάταξη των παράνομων συνεργείων. Η επιτροπή αποτελείται από  16 άτομα και τις  επόμενες  ημέρες θα έχει συνάντηση με νομικό σύμβουλο ώστε να γίνουν κινήσεις δια της νομίμου οδού ώστε να σταματήσει η μάστιγα των παράνομων επαγγελματιών στην περιοχή».

 

mesaralive.gr  11 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα