Στην τετράδα της Εθνικής Ομάδας ο Στέλιος Φουστανάκης στο Παγκόσμιο

mesaralive.gr  16 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην τετράδα της Εθνικής Ομάδας ο Στέλιος Φουστανάκης στο Παγκόσμιο

Τέσσερις Μεσαρίτες Ξιφομάχοι στην πρώτη εικοσάδα, θα αγωνιστούν στη μεγάλη διοργάνωση το Δεκέμβριο στο Ηράκλειο.

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας τα ονόματα των αθλητών που θα αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα και θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Γαλανόλευκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο! Συγκεκριμένα η Ελλάδα σύμφωνα με τον κανονισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας μπορεί να συμμετάσχει με 20 αθλητές. Στην τετράδα που θα αποτελέσει την Εθνική Ομάδα η οποία θα συμμετάσχει και στο ομαδικό, η Μεσαρά έχει μια δυνατή εκπροσώπηση και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι΄ αυτό! Ο Στέλιος Φουστανάκης ο Ξιφομάχος της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς μαζί με τους Αβραμίδη Θ. Τσώκα Α. και Ιωάννη Μαρκόπουλο θα αγωνιστούν εκπροσωπώντας  τη χώρα μας! Μια μεγάλη τιμή για τον ίδιο τον αθλητή, το Σωματείο του αλλά και τη Μεσαρά και την Κρήτη!

Όσον αφορά τον αριθμό των υπόλοιπων 16 αθλητών θα συμπληρωθεί από τους αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα ληφθεί υπόψη η Ελληνική βαθμολογία στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

Με δεδομένο μάλιστα ότι στην εικοσάδα βρίσκονται ακόμα τρεις Μεσαρίτες Ξιφομάχοι και συγκεκριμένα ο Τσακιράκης Θοδωρής, ο Γρηγοριάδης Παύλος και ο Χατζηγεωργίου Νικόλας,  η Μεσαρά θα έχει την τιμή και τη χαρά να τους δει να αγωνίζονται και αυτοί  στο  Παγκόσμιο Κύπελλο στα Δύο Αοράκια το Δεκέμβριο, κάτι που εκτός της Αθλητική Λέσχη Μεσαράς  μόνο μια ομάδα , ο Οπλομαχητικός Όμιλος Αμαρουσίου,  κατάφερε!

 

mesaralive.gr  16 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα