Στο 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου το Δημοτικό Σχολείο Ζαρού

  04 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου το Δημοτικό Σχολείο Ζαρού

Ψήφισε το καλύτερο μήνυμα!

Στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Τραγουδιού & Ραδιοφωνικού μηνύματος συμμετέχει μεταξύ 108 σχολείων, το Δημοτικό Σχολείο Ζαρού . Συγκεκριμένα , μαθητές της ΣΤ τάξης συμμετέχουν στην κατηγορία ραδιοφωνικά μηνύματα, με ένα ξεχωριστό και ταυτόχρονα ιδιαίτερο μήνυμα για την προστασία του Πλανήτη μας.

Στον διαγωνισμό του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου «Καν’ το ν’ ακουστεί 2020», με θέμα ‘’Εκπέμπουμε Σήμα Κινδύνου- Αγκαλιάζουμε τη Γη’’, το Δημοτικό Σχολείο Ζαρού επέλεξε να δημιουργήσει ένα ραδιοφωνικό μήνυμα με τον τίτλο «Σώσε τον πλανήτη, μπορείς!»

Η πλατφόρμα για την ψηφοφορία του καλύτερου μηνύματος έχει ήδη ανοίξει από την Τετάρτη 03 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 03 Απρίλη. Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν όλες τις συμμετοχές από μια ειδικά σχεδιασμένη διαδικτυακή σελίδα . Κάθε ακροατής θα μπορεί να δώσει την “καρδιά” – ψήφο του σε όσες συμμετοχές του αρέσουν .
Το μήνυμα που δημιούργησε το Δημοτικό Σχολείο Ζαρού, βρίσκεται στον κωδικό 5141, με τίτλο «Σώσε τον πλανήτη, μπορείς!».

Το τελικό, καλύτερο ραδιοφωνικό μήνυμα , θα επιλεγεί ύστερα από την καταμέτρηση των ψήφων, αλλά κι από ψηφοφορία ειδικής κριτικής επιτροπής, που θα αξιολογήσει τις συμμετοχές.
Παράλληλα, μια συμμετοχή από κάθε κατηγορία (Ραδιοφωνικό Μήνυμα και Τραγούδι) που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες “καρδιές” θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών.

 Εδώ ψηφίζετε: http://europeanschoolradio.eu/c…/listeners/Mes-likes-new.php

 

  04 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ