Στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  19 October, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Για την Ντόχα, του Κατάρ ταξιδεύει σήμερα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ακοντισμού, Μανώλης Στεφανουδάκης μαζί με τον προπονητή του, Βαρβεράκη Γιώργο.

Ο Μεσσαρίτης αθλητής και οι υπόλοιπους Έλληνες αθλητές θα συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του 2015, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Ο Μανώλης θα αγωνιστεί την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου στον ακοντισμό. Όπως, πάντα, ξέρουμε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κατακτήσει μία ακόμα θέση στο βάθρο των νικητών. Την προσπάθεια του, μπορούμε να απολαύσουμε διαδικτυακά στο http://www.paralympic.org/doha-2015 στις 18:30 καθώς και στο http://www.novasports.gr

 

Μανώλης Στεφανουδάκης:

Μια δύσκολη, αλλά πολύ συγκινητική και δυνατή χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το επισφράγισμα αυτής μου της αθλητικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μου στην τελευταία και σημαντικότερη διοργάνωση για το 2015, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Μαζί με τους προπονητές μου Βαρβεράκη, Σκαντζάκη και Ιωαννίδη, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, έχουμε κάνει μια πολύ σημαντική και μεθοδική προετοιμασία. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την προσπάθεια που θα καταβάλλω την ώρα του αγώνα μου, πιστεύω και εύχομαι ότι θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα, όπως και στους προηγούμενους μου αγώνες.

Τα αποτελέσματα αυτού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερης βαρύτητας για μένα, γιατί τελειώνοντας με αυτό, ανοίγεται η πόρτα της Παραολυμπιακής χρονιάς, του Ρίου 2016. 

Υπόσχομαι, λοιπόν, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ζήσουμε μια ακόμα συγκινητική στιγμή στο χώρο του παραολυμπιακού αθλητισμού.

Κλείνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που στέκεστε δίπλα μου και με εμψυχώνετε συνεχώς. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους των εταιρειών ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, μεγάλος χορηγός μου, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, που με έχουν εμπιστευτεί και στέκονται στο πλευρό μου, στηρίζοντας με οικονομικά και ηθικά.

 

mesaralive.gr  19 October, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα