Στο κύπελλο Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών η Α.Λ. Μεσαράς

mesaralive.gr  23 November, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο κύπελλο Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών η Α.Λ. Μεσαράς

Με το Ξίφος Μονομαχίας ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ν.Ανδρών - Ν.Γυναικών(έως 20 ετών) στη Αθήνα. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 54 στους Ν.Άνδρες και 34 στις Ν.Γυναίκες.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ συμμετείχε με 2 αθλητές και μία αθλήτρια μιας και το ερχόμενο Σάββατο είναι το κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος της κατηγορίας πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι 8 της Πανελλήνιας κατάταξης.
Στους Ν.Άνδρες ο Φουστανάκης Στέλιος αφού έκανε 5 νίκες στους 5 αγώνες πέρασε Νο 5 στο κλασμάν.Νίκησε το Βασιλόπουλο (ΑΚΡΙΤΕΣ) και μπήκε στους 16 όπου έχασε την είσοδο στην 8άδα από το Σκενδέρη (Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ) με 15-14.!!!.
Η τελική θέση (9η) όμως τον ανέβασε στην 3η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
Ο Πατσιανωτάκης Λάμπης φανερά βελτιωμένος από τους τελευταίους αγώνες δίχνει να ανακάμπτει και να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Χωρίς προπονήσεις μιας και φοιτά στο πολυτεχνείο Βόλου κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο και στη συνέχεια να νικήσει τον Γκιόκα (ΑΚ.ΒΟΡ.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ) και να μπει στους 32.Εκεί αντιμετώπισε το Νο 1 της Πανελλήνιας κατάταξης Τσώκα(Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ) ο οποίος και του στέρησε την είσοδο στην 16άδα.
Τελική κατάταξη 1ος Κρητικός (Ο.Σ.Α.) 2ος Τικτόπουλος (Ο.Σ.Α.), 3οι :Τσώκας (Ο.ΞΙ.Φ.) και Παναγιωτακόπουλος (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)
Στις Ν.Γυναίκες από την Α.Λ.Μ.η Τσακιράκη Άννα ήταν αυτή που προσπάθησε και κατάφερε να βελτιώσει τη θέση της στην πανελλήνια κατάταξη. Αφού έκανε 3 νίκες στο πρώτο γύρο πέρασε Νο 14 στο κλασμάν.Για να μπει στις 16 νίκησε την Οικονομάκη (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) .Ο δρόμος προς την πρώτη 8αδα που θα την έφερνε πολύ ψηλά στην γενική κατάταξη σταμάτησε στη Τσόυφη (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) από την ο[ποία έχασε 15-10.Τελική θέση για την Μεσσαρίτισα αθλήτρια η 12η.
Τελική κατάταξη στις Ν.Γυναίκες : 1η Χαντζη Μαρία(Α.Ο.Ψ.ΙΡΙΔΑ) 2η Χατζηιωάννου (ΑΚ.ΒΟΡ.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ) 3ες Μοσχοπούλου (Ο.ΞΙ.Φ.) και Πανταζίδη (ΠΓΣ).
Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ συγχαίρει τους αθλητές που για μια ακόμα φορά μπήκαν σ αυτήν τη δύσκολη διαδικασία από την άκρη της Ελλάδος να κατέβουν σε αγώνες και να φέρουν για  μια ακόμα φορά διακρίσεις γα τη Μεσσαρά.

 

mesaralive.gr  23 November, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα