Στο νοσοκομείο το πλήρωμα πλοιόυ που κατέπλευσε στους Καλούς Λιμένες

  26 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο το πλήρωμα πλοιόυ που κατέπλευσε στους Καλούς Λιμένες

Διακομίσθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών

Η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων, ενημερώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου, πως ένα πλοίο σημαίας Παναμά, με ονομασία ''KAZIM DEDE'', επρόκειτο να καταπλεύσει εσπευσμένα στον όρμο Καλών Λιμένων, λόγω προβλημάτων υγείας του πλοιάρχου καθώς και μέλους του πληρώματος.

Οι εν λόγω ασθενείς διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της οργανικής σύνθεσης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων, ότι το Φ/Γ πλοίο ''KAZIM DEDE'' σημαίας Παναμά πρόκειται να καταπλεύσει στον όρμο Καλών Λιμένων προκειμένου να αποβιβάσει τον αλλοδαπό Πλοίαρχο του εν λόγω πλοίου, ηλικίας 46 ετών, καθώς και έναν 29χρονο αλλοδαπό μέλος πληρώματος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το ''KAZIM DEDE'' κατέπλευσε στον όρμο του οικείου λιμένα, όπου ο 35χρονος παρελήφθη από το Ε/Γ – Λάντζα ''ΕΛΕΝΗ'' Ν.Π. 2097, πρωινές ώρες σήμερα, και μεταφέρθηκε στο λιμένα Καλών Λιμένων.

Οι εν λόγω ασθενείς διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''KAZIM DEDE'', μέχρι αποκατάστασης της οργανικής σύνθεσης του εν λόγω πλοίου».

 

  26 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ