Στο Τυμπάκι αύριο το  Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  06 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Στο Τυμπάκι αύριο το  Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην «καρδιά» της λαϊκής αγοράς του Τυμπακίου θα βρεθεί αύριο Παρασκευή το πρωί ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για το καθιερωμένο Πασχαλινό Παζάρι του.

Το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου θα επαναληφθεί το Σάββατο στις Μοίρες, έξω από το Δημαρχείο Φαιστού.

Οι πασχαλινές δημιουργίες του δραστήριου συλλόγου αναμένεται και φέτος να  «κλέψουν» τις εντυπώσεις και να προσελκύσουν τον κόσμο να αγοράσει τα πασχαλινά δώρα του από τους πάγκους του πολύ δραστήριου Συλλόγου.

Είναι μια ευκαιρία για τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει τον Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και τις πλούσιες δραστηριότητες που αναπτύσσονται καθημερινά και με αμείωτη ένταση στην έδρα του στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Φανερωμένης όπου πλέον έχει δημιουργηθεί ένα μικρό Κέντρο στο οποίο υλοποιούνται πλήθος προγραμμάτων, όπως λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, τμήμα δημιουργικής απασχόλησης κ.α. Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς τις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και το σημαντικό πρόγραμμα της θεραπευτικής κολύμβησης που υλοποιείται κάθε χρόνο!

Για όλα τα παραπάνω, ο κόσμος αναμένεται και φέτος να στηρίξει το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αύριο στο Τυμπάκι και το Σάββατο στις Μοίρες!

 

  06 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα