Στο Τυμπάκι θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας για ΑμεΑ.

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο Τυμπάκι θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας για ΑμεΑ.

φωτογραφίες:mesaralive.gr

Το αεροδρόμιο Τυμπακίου θα έχει τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει στη Ελλάδα, τους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδηλασίας για αθλητές με ειδική αναπηρία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Μαΐου 2015. Η σπουδαιότητα τους είναι πολύ μεγάλη γιατί αθλητές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αναμένεται να δώσουν το παρόν και να αγωνιστούν.

Οι αγώνες, είναι αναγνωρισμένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας και οι αθλητές που συμμετέχουν θα λάβουν απευθείας την πρόκριση, για τους παραολυμπιακούς αγώνες του Rio de Janeiro στη Βραζιλία.

Παράλληλα, στους αγώνες θα περιληφθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα...

Στα πλαίσια αυτής της διεξαγωγής συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου στη Μεσαρά, οι εκπρόσωποι της Διοργανώτριας Αρχής, φορείς του Δήμου, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και εκπρόσωποι του τοπικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας Α.με.Α,  κ. Βαρβεράκης, παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο των αγώνων και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και την πολύ μεγάλη σημασία που έχουν αυτοί για τον τόπο μας…

Επιπρόσθετα, έθεσε τους στόχους της διεξαγωγής, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη μόνιμη καθιέρωση του θεσμού στη Μεσαρά ,για την οικονομική τόνωση της περιοχής, μέσα από την προβολή και την προσέλκυση δεκάδων αθλητών, φιλάθλων και θεατών.

Από την πλευρά τους όλοι οι αρμόδιοι φορείς δεσμεύτηκαν, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και να διαθέσουν όλα τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα, προκειμένου  να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό θετικό αποτέλεσμα.

 

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα