Στο  υδραγωγείο Τυμπακίου η παρουσίαση νέας μεθόδου για καλύτερη ποιότητα νερού

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο  υδραγωγείο Τυμπακίου η παρουσίαση νέας μεθόδου για καλύτερη ποιότητα νερού

Φώτο: dreamstime

«Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φαιστού είναι η ποιότητα του πόσιμου νερού. Η πρόσβαση του κάθε ανθρώπου σε υγιές, ασφαλές πόσιμο νερό είναι δικαίωμα ζωής και είναι ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό το ανθρώπινο δικαίωμα ο Δήμος μας προσπαθεί να διασφαλίσει για τους Δημότες του»

αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού. Σύμφωνα με την ενημέρωση «Ο Δήμος Φαιστού  ανέπτυξε συνεργασία με τον οργανισμό «Water for people and Peace», με σκοπό να βελτιστοποιήσει την ποιότητα του νερού της περιοχής ώστε αυτό να γίνει κατάλληλο για κατανάλωση.

Όλα αυτά με τη χρήση εξειδικευμένης  &  υψηλής μορφής τεχνολογίας, η οποία βασισμένη στην Βιοτεχνολογία, καταστρέφει ιούς, μικρόβια και παθογόνα στοιχεία, αφαιρεί από το νερό τα βαρέα μέταλλα, νιτρικά, αρσενικό, δεν απαιτεί αλλαγή φίλτρων και μεμβρανών αναλώσιμων και με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

Για αυτό σάς καλούμε στις 16/12/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, να παρευρεθείτε στην παρουσίαση της μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί, στο υδραγωγείο Τυμπακίου  στο δρόμο του Λαγολιού, που θα γίνει από ειδικό επιστήμονα και expert του οργανισμού «Water for people and Peace». 

 

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα