Στον  Α.Σ. Μεσσαράς ο Αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης

mesaralive.gr  12 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στον  Α.Σ. Μεσσαράς ο Αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Σ. Μεσσαράς, μεταξύ, του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Κώστα Φωτάκη του Προέδρου και των μελών Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθυντή και στελεχών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσαράς.

Στην συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό συμμετείχαν ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης, κ. Νικόλαος Κατσαράκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Μιχάλης Παυλίδης και ο Γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Παυλιδάκης.

Μετά τη συζήτηση, ο κ. Φωτάκης ξεναγήθηκε  στις εγκαταστάσεις του χημικού και εδαφολογικού εργαστήριου από την Υπεύθυνη του Τμήματος, την Μηχανικό Περιβάλλοντος κ. Ρούλα Στεφανάκη, καθώς και στις εγκαταστάσεις  παραλαβής & τυποποίησης  ελαιολάδου και βρώσιμης, ελιάς.

«Πραγματοποιήσαμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον κ. Υπουργό, αναφορικά με τα νέα δεδομένα και τις νέες δυνατότητες που δημιουργούνται γύρω από τον πρωτογενή τομέα. Θέλουμε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσσαράς να αποτελέσει πύλη ανοιχτή προς όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες και την επιστημονική γνώση, προς ουσιαστικό όφελός τους. Η σημαντική μείωση του κόστους καθώς και η σημαντική ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της αγροτικής παραγωγής, είναι για εμάς πρωτεύον στόχος.» Δήλωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Γιώργος Τσικνάκης.   

 

mesaralive.gr  12 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ