Στον Αφραθιά Τυμπακίου η 21η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσιλετιστών

mesaralive.gr  04 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στον Αφραθιά Τυμπακίου η 21η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσιλετιστών

Η 21η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 31/8,1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018 ,στο δασάκι του Αφραθιά στο Τυμπάκι

22 χρόνια μετά το ιστορικό «ΜΟΤΟ HAPPENING» του 1996  το οποίο θεωρείται η  αφετηρία των συγκεντρώσεων μοτοσικλετιστών στην Κρήτη που διοργάνωσαν στην Σούγια από κοινού το περιοδικό ΜΟΤΟ και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας και Περιήγησης  Χανίων (ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χ) οι μοτοσικλετιστές της Κρήτης και όχι μόνο, συναντήθηκαν στο όμορφο Δασάκι του Αφραθιά για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση και εκδηλώσεις!

Διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου  με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Σύσσωμος  ο κόσμος της μοτοσικλέτας στην Κρήτη, καθώς και μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα έδωσαν  το παρόν στον Αφραθιά στηρίζοντας και το σκοπό της Παγκρήτιας Συνάντησης! Να υπενθυμίσουμε ότι όπως αποφασίστηκε παμψηφεί μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης να δοθεί για την αποπεράτωση του του Παιδικού Ξενώνα " Το Σπίτι των Αγγέλων " . Επίσης μέρος των εσόδων του μπαρ που λειτούργησε  στο χώρο της εκδήλωσης κατά την διάρκεια της Εικοστής Πρώτης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών θα διατεθούν για την αποθεραπεία του Αλέξανδρου Αλεξάκη  μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια αγώνα moto cross του πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδος.

 

mesaralive.gr  04 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ