Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Πολιτείας Τυμπακίου για την Πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαρινέλλα Πεδιαδιτάκη

  15 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Πολιτείας Τυμπακίου για την Πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαρινέλλα Πεδιαδιτάκη

Το Δ.Σ. του Σωματείου «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει την Τυμπακιανή αθλήτρια Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη, για την ανάδειξή της ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο άθλημα της Ξιφασκίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει την Τυμπακιανή αθλήτρια Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη, για την ανάδειξή της ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο άθλημα της Ξιφασκίας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα.

Η 15χρονη αθλήτρια με την πρώτη θέση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατέκτησε την πρώτη θέση και στην πανελλήνια κατάταξη και έτσι προκρίθηκε στο πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνουν αρχές Μαρτίου στην Ρωσία και αρχές Απριλίου στην Ιταλία αντίστοιχα. Η εξαίρετη αθλήτρια είναι κάτοικος Τυμπακίου και έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις από τις συμμετοχές της σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις.  

Η «Πολιτεία Τυμπακίου» θέλει να εκφράσει τη χαρά και την υπερηφάνειά της για τη χρυσή διάκριση που κατάφερε η αθλήτρια Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη στο άθλημα της Ξιφασκίας, αναδεικνύοντας παράλληλα την πόλη του Τυμπακίου. Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς της 15χρονης αθλήτριας, κα Αμαλία και κ. Νίκο Πεδιαδιτάκη που είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί των προσπαθειών της. Οι χρυσές διακρίσεις της Μαρινέλας αποδεικνύουν έμπρακτα πως το πείσμα, η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες για  την επίτευξη των στόχων σε κάθε πτυχή της ζωής.

 

  15 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα