Συγχαρητήρια στον Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Συγχαρητήρια στον Μανώλη Στεφανουδάκη

Φώτο: Mesaralive.gr

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις λαμβάνουμε συνεχώς στο mesaralive.gr

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Φυσικού-Mεταλλικού Νερού Zaro’s, διαχρονικού υποστηρικτή του αθλητή μας Μανώλη Στεφανουδάκη

Μανώλη Στεφανουδάκη μας έκανες υπερήφανους!

Διπλή συγκίνηση για την οικογένεια του Zaro’s!

Ένα μεγάλο μπράβο και τα πιο θερμά συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του Zaro’s στον Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, στην κατηγορία F53/54, στους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Ο Μανώλης, που σημείωσε παράλληλα και παραολυμπιακό ρεκόρ, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα στην ιστορία των Αγώνων κάνοντας για ακόμη μια φορά υπερήφανους όλους τους Κρητικούς, όλους τους Έλληνες.

Είναι ακόμα πιο μεγάλη τιμή για εμάς στο Zaro’s  να είμαστε εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στον Μανώλη, ο οποίος μαζί με τους συναθλητές του παραδίδει, καθημερινά, μαθήματα θέλησης και ζωής αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.  

 


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μανώλη Στεφανουδάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο,

«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό Ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα με κορυφαία επίδοση, αποδείξατε, με τον πιο εμβληματικό τρόπο, την δύναμη της ελληνικής ψυχής και την διαχρονική και γνήσια αφοσίωσή της στο Ολυμπιακό Πνεύμα και Ιδεώδες. Θερμά συγχαρητήρια» σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος.
 

Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στο Μανόλη Στεφανουδάκη

«Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Κρητικοί νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την παγκόσμια διάκριση του συμπατριώτη μας αθλητή Μανόλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στο Μανόλη Στεφανουδάκη όπως και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αθλητικής Παραολυμπιακής αποστολής που συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στα Ολυμπιακά αθλήματα.

 

Συγχαρητήρια στον Μ. Στεφανουδάκη από το Δήμαρχο Ηρακλείου

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Β.Λαμπρινό στον Μανώλη Στεφανουδάκη

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Μανώλη Στεφανουδάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς  Αγώνες του Ρίο. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να βλέπεις έναν Έλληνα και μάλιστα έναν Κρητικό να κατακτά την κορυφή του κόσμου.

Ο καθημερινός αγώνας του  Στεφανουδάκη καθώς και όλων των αθλητών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στέλνει μηνύματα δύναμης και αποφασιστικότητας που ξεπερνούν την λάμψη ενός μεταλλίου. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς απέναντι τους είναι να τα ακούσουμε προσεκτικά, να διδαχτούμε από αυτά και να πράξουμε ό,τι περνάει  από το χέρι μας για να γίνει η ζωή και η καθημερινότητα τους ευκολότερη.

 

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Φαιστού προς Στεφανουδάκη Μανώλη

Μανώλη,

για άλλη μια φορα μας έκανες υπερήφανους με τη διπλή διάκριση που πέτυχες, χρυσό μετάλλιο και Παρολυμπιακό ρεκόρ. 
Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις αστείρευτες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, για να συνεχίσεις να προσφέρεις επιτυχίες και στιγμές συγκίνησης τόσο στην οικογένειά σου όσο και σε όλους εμάς.

Ο Δήμαρχος Φαιστού

Γεώργιος Αρμουτάκης

 

Επιστολή προς Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη εξέδωσε ο συνδιασμός Φαιστός Ενεργοί Πολίτες

Αγαπητέ Μανώλη,

Για μια ακόμη φορά και εύχομαι για πολλές ακόμα, θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η επικεφαλής  του συνδυασμού Φαιστός Ενεργοί Πολίτες

ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ

 

Συγχαρητήρια από ΑΟΤ και Πυργιώτισσα στον Μανώλη Στεφανουδάκη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου και η Πυργιώτισσα για την πολύ μεγάλη επιτυχία του Παραολυμπιονίκη μας Μανώλη Στεφανουδάκη στο Ρίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου, και η Πυργιώτισσα, συγχαίρουν τον μεγάλο Έλληνα Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, για την πολύ μεγάλη επιτυχία του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Άνθρωποι σαν τον Μανώλη πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς όλους και ειδικά προς τα παιδιά μας

 

Συγχαίρει Στεφανουδάκη το Καμηλάρι

“Η Α.Ε. Καμηλαρίου θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Μανώλη Στεφανουδάκη για την απερίγραπτη επιτυχία του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία και να εκφράσει την ευγωμοσύνη της για όλα όσα έχει προσφέρει. Τέτοιοι άνθρωποι είναι παράδειγμα για όλους εμάς”.

 


Συγχαρητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή το χρυσό μετάλλιο του Μανώλη Στεφανουδάκη στους Παρολυμπιακούς τους Ρίο:

«Σήμερα η Κρήτη και οι φίλοι του παραολυμπικονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη ξεχειλίζουν από περηφάνια. Μπράβο! Συνεχίζεις να δίνεις μαθήματα ήθους, συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας. Θερμά συγχαρητήρια Μανώλη!»

 

Συγχαρητήρια απο το Δ.Σ της Α Ε ΦΑΙΣΤΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια στον Μανώλη Στεφανουδάκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε & τον ευχαριστούμε που ανέβασε, μαζί με την σημαία μας, και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων. Μανώλη για ακόμη μια φορά με το ήθος και την αγωνιστική σου δυναμική μας έκανες υπερήφανους.

 

Ανακοίνωση της Δόξας Γαλιάς για το χρυσό μετάλλιο του Μανώλη Στεφανουδάκη

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε ο Γαλιανός Μανώλης Στεφανουδάκης καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο στους Παραολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο πραγματοποιώντας παγκόσμιο ρεκόρ μάλιστα.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Γαλιάς για τον άθλο του Ολυμπιονίκη.
Αναλυτικά:

"Το στήθος μας φούσκωσε για άλλη μια φορά απο την  υπερηφάνια που νοιώσαμε όταν πληροφορηθήκαμε τον νέο άθλο σου.
Θερμά συγχαρητήρια Μανώλη Στεφανουδάκη.
Σαν Έλληνες αισθανθήκαμε υπερήφανοι, σαν Γαλιανοί ανεβήκαμε στα ουράνια.
Σ'ευχαριστούμε γίγαντα.!"

 

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα