Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λότζια

  06 November, 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λότζια

Το ερχόμενο Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί έξω από τη Λότζια, η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του κέντρου οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την  "αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Δήμου να ικανοποιήσει το αίτημα μας για κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

"Θα γίνει συζήτηση για να βρούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πίεσης για να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης θα δημιουργηθεί μία οργανωτική δομή για το κίνημα ποιότητας ζωής στην πόλη του Ηρακλείου, τουλάχιστον για τα πιο καυτά προβλήματα που έχουν ήδη καθοριστεί σε παλιότερες συνελεύσεις (κυκλοφοριακό, πράσινο, σκουπίδια, ηχορύπανση κ.α.).

Καλούμε στη συγκέντρωση - συζήτηση όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και κάθε άλλο φορέα και συλλογικότητα που σχετίζεται με τα παραπάνω προβλήματα για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Χωρίς την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών δεν πρόκειται να δούμε καμιά βελτίωση στην πόλη μας".

 

  06 November, 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα