Συγκίνηση στην εκδήλωση του ιστορικού αθλητικού Ομίλου «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ»

  12 February, 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Συγκίνηση στην εκδήλωση του ιστορικού αθλητικού Ομίλου «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ»

Με φόντο τα επιτεύγματα του «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ», ο ιστορικός παναθλητικός Όμιλος Ηρακλείου βράβευσε όλους όσους έχουν προσφέρει στο σωματείο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Ήταν μια εκδήλωση που τα είχε όλα. Χαρά, συγκίνηση και ισχυρές δόσεις υπερηφάνειας, καθώς στη διάρκεια της τιμήθηκαν, παλιοί και νέοι αθλητές, προπονητές και ιστορικά στελέχη του Ομίλου, οι χορηγοί και υποστηρικτές του «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ», καθώς και οι εθελοντικές Ομάδες και οι Υπηρεσίες που δηλώνουν πάντα παρούσες, δίπλα σε όποια πρωτοβουλία του σωματείου.

Μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, υπήρξαν και ξεχωριστές στιγμές. Η πλέον συγκινητική ήταν όταν τιμήθηκε η κ. Έλλη Κριτσωτάκη, ιδρυτικό μέλος του σωματείου και «θεμέλιος λίθος» για πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται ως σήμερα, με στόχο την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα.

Βραβεία και τιμητικές διακρίσεις έλαβαν επίσης η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, αλλά και φορείς Πολιτισμού, όπως η Βικελαία Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.

«Συγκίνηση και υπερηφάνεια ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον παναθλητικό Όμιλο Ηρακλείου «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ». Ανάμεσα τους και εμείς, η «DELTANETTRAVEL», που ως χορηγοί και αρωγοί αυτής της προσπαθειας που καταβάλλεται με στόχο την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, αισθανόμαστε συμμέτοχοι στις επιτυχίες και στον αγώνα των ποδηλατών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών», του ιστορικού σωματείου.

Η βράβευση μας, αποτελεί αναγνώριση της δικής μας συμβολής. Κίνητρο μας όμως αποτελεί η στήριξη της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας του τόπου μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης,  ο οποίος βραβεύτηκε - μεταξύ άλλων - στην εκδήλωση.

Από την πλευρά του Μουσείου Ν. Καζαντζάκη ο κ. Μιχάλης Ταρουδάκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παράγει ο «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ» ειδικά για τη νεολαία, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται με αποκορύφωμα τα «Καζαντζάκεια», οι αγώνες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ Νώντας Σαρρής, εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος,  υποσχέθηκε πως ο «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ» θα συνεχίσει παρά τις δυσκολίες να προσφέρει στην κοινωνία και τους πολίτες, με γνώμονα τη στήριξη της νέας γενιάς και με φόντο τα 27α Καζαντζάκεια, στις 30 και 31 Μάρτη

 

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  12 February, 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα