Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ στα Μάταλα

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ στα Μάταλα

Κάλεσμα προς τους επισκέπτες που θα βρεθούν το τριήμερο 19 - 21 Ιουνίου στο Φεστιβάλ των Ματάλων, σε μια προσπάθεια η φετινή διεξαγωγή του Φεστιβάλ να συνδυαστεί και με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έτσι καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στα Μάταλα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Φαρμακείου του Δήμου.

Στο κάλεσμα αναφέρεται «Αγαπητοί Συμπολίτες την Παρασκευή 19 /06/2015 έως την Κυριακή 21/06/2015 στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης , εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου μας θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ των Ματάλων, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, σαμπουάν, είδη φαρμακείου κλπ) για την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στην κοινή προσπάθεια,που στόχο έχει να καλύψει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψης σε όσους έχουν αποκλειστεί από τις κρατικές δομές υγείας, αλλά και στη γενικότερη ενίσχυση των συμπολιτών μας, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Οποιαδήποτε συνεισφορά σας θα είναι πολύτιμη».

 

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα