Συνάντηση Αυγενάκη με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Γόρτυνας.

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνάντηση Αυγενάκη με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Γόρτυνας.

Συνάντηση της δημοτικής αρχής του Δήμου Γόρτυνας με τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, στις 10:00π.μ., κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου κ. Νίκου Σχοιναράκη, παρουσία όλων των δημοτικών παραγόντων, όπου παρουσιάστηκε η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Γόρτυνας.

 Στην συνάντηση ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση των τεσσάρων (4) πρώην Καποδιστριακών Δήμων, αλλά και την οικονομική κατάσταση του ενιαίου πλέον «Καλλικρατικού» Δήμου Γόρτυνας, στοιχεία για τα οποία του παραδόθηκε αναλυτικός φάκελος.

Από τη μεριά του ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε:

«Όπως και το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα, η συνεργασία μας με τη δημοτική αρχή απαιτείται –και θα είναι- στενή, αλλά κυρίως αποτελεσματική.

Είναι βέβαιο ότι τα νούμερα δε βγαίνουν και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών πρέπει να ενσκύψει στο πρόβλημα που παρουσιάζει ο Δήμος Γόρτυνας, ώστε να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός με ένα μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό.

Το - επίσης- βέβαιο είναι ότι τα χρέη αυτά, δε μπορούν να πέσουν στις πλάτες των δημοτών. Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες.

Οι Βουλευτές του Ηρακλείου πρέπει να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε το Δήμο και τους δημότες της Γόρτυνας».

 

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα