Συναυλία και σελίδα στο Facebook για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Μοιρών

mesaralive.gr  05 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συναυλία και σελίδα στο Facebook για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Μοιρών

Η επιτροπή φορέων και πολιτών της Μεσαράς για το ΚΥ Μοιρών, στα πλαίσια της στήριξής του, θα διοργανώσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κ μια μεγάλη συναυλία.

Στόχος της επιτροπής να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό ότι στην Συναυλία θα συμμετέχουν ο Βασίλης Σκουλάς και ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, καθώς επίσης και ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον όμορφο χώρο του Αλσυλλίου του Κούλε!

Και σελίδα στο Facebook

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν οι εγγραφές, βρίσκεται ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Μοιρών. Μέσα από την κινητικότητα που παρατηρείται ι το τελευταίο χρονικό διάστημα από  την επιτροπή φορέων και πολιτών της Μεσαράς για την Υγεία, ξεμπλοκάρει και το θέμα του καταστατικού και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές στον σημαντικό για το Κέντρο Υγείας Μοιρών Σύλλογο. Ένα Σύλλογο στον οποίο επιβάλλεται να εγγραφεί ο καθένας Μεσαρίτης που απευθύνεται στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ήδη ωστόσο ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Μοιρών, απόκτησε τον δικό του λογαριασμό στο facebook με όνομα «Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Μοιρών». Επισκεφτείτε τον!

 

mesaralive.gr  05 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα