Συνεχίζει τις εντός έδρας νίκες το Καμηλάρι, 2-1 τα Κανάρια Εργοτέλη (Φωτορεπορτάζ)

mesaralive.gr  20 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζει τις εντός έδρας νίκες το Καμηλάρι, 2-1 τα Κανάρια Εργοτέλη (Φωτορεπορτάζ)

Φώτο: mesaralive

Συνεχίζει το αήττητο σερί εντός έδρας η ΑΕΚαμηλαρίου, που κέρδισε τα Κανάρια Εργοτέλη,

Απο ένα ημίχρονο καλό είχε η κάθε ομάδα. Στο πρώτο μέρος τα κανάρια πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά το Καμηλάρι ευτύχισε να προηγηθεί στο 5' με σούτ του Μακρόγλου έξω από την περιοχή. Τα κανάρια πίεσαν και στο 30 έφεραν το μάτς στα ίσια με τον Μουντράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο το καμηλάρι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και στο 58' και πάλι ο Μακρόγλου έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά τα Κανάρια προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. 
MVP του αγώνα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Κλαούντιο, που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ενώ στάθηκε ''τοίχος'' στη άμυνα του Καμηλαρίου. Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια του Αζίζ, που για 20 λεπτά έσφιξε τα δόντια, και έπαιζε τραυματίας, μιάς και η ομάδα του είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές.


Δηλώσεις Χρ. Ορφανουδάκη
Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδ. Η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Τα Καναρια ηταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και έμεις στο δέυτερο. Προσπαθήσαμε να κανούμε πράξη τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και τα καταφέραμε κατα διαστήματα ... Καλη συνέχεια στα Κανάρια και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο
 

 

mesaralive.gr  20 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα