Συνεχίζεται το “όργιο” παραβάσεων από τους Κρητικούς οδηγούς

«Βροχή» οι κλήσεις για… γκάζια και αλκοόλ-Τα αποτελέσματα των ελέγχων της τροχαίας
Νέα «βροχή» κλήσεων από την τροχαία ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πιο αναλυτικά, κατά την εβδομάδα από 11 έως 17 Μαρτίου, από 1.245 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 24.330 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 5.097 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Οι περισσότερες καταγράφηκαν στην Αττική (764), τη Θεσσαλονίκη (396), στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) (274), στην Πιερία (218), στη Φθιώτιδα (212) και στο Κιλκίς (209).
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
Δείτε επίσης
- Παραλία: Οι 7 «θεραπευτικές» της ιδιότητες
- Φοιτητική στέγη: Στα ύψη οι τιμές – Οι δυσκολότερες περιοχές
- Δήμος Φαιστού: Εκδήλωση μνήμης στα Σκούρβουλα
- Παγωτό σάντουιτς
- «Καμπανάκι» για την παιδική ψυχική υγεία στην Κρήτη
Σχετικά άρθρα
- Ρευματοκλοπές: Μπαράζ ελέγχων σε όλη την Ελλάδα – Ποιοι κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα
- Οργανωμένο: Έφερναν χιλιάδες σφαίρες από την Αλβανία στην Κρήτη μέσα σε ειδική κρύπτη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε όλη την Κρήτη- πού απαγορεύεται ακόμα και η διέλευση
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Ο «χάρτης» του ΕΝΦΙΑ - Τι δείχνουν τα στοιχεία για Κρήτη