Συνέλευση γονέων για την Σχολική Στέγη στο Πολύκεντρο στις Μοίρες

mesaralive.gr  29 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνέλευση γονέων για την Σχολική Στέγη στο Πολύκεντρο στις Μοίρες

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Φαιστού διοργανώνει συνέλευση – συζήτηση των Συλλόγων Γονέων, αλλά και όλων των γονιών σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο του Δ. Φαιστού στις Μοίρες.

«Προσκαλούμε τους συλλόγους γονέων, όλους τους γονείς, την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο του Δ. Φαιστού στις Μοίρες, προκειμένου να συζητηθούν θέματα του γονεϊκού κινήματος, με κυρίαρχο ζήτημα αυτό των κτιριακών υποδομών (ελλείψεις αιθουσών, ελλιπής συντήρηση, στέγαση σε κοντέινερ, ακατάλληλα σχολεία, απαραίτητοι αντισεισμικοί έλεγχοι στα σχολικά κτίρια ώστε να είναι ασφαλή, και άλλα  προβλήματα μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας που σ’ αρκετές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ασφάλεια των μαθητών, ιδιαίτερα των μικρότερων και πιο ευάλωτων ηλικιών.

Σκοπός της συζήτησης είναι η καταγραφή των αναγκών και των οξυμένων προβλημάτων των σχολικών συγκροτημάτων στον Δήμο Φαιστού και η  διεκδίκηση της κάλυψής τους, ούτως ώστε να διαμορφωθούν σχολεία που θα καλύπτουν το σύνολο των σημερινών αναγκών των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Οι γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να έχουμε στο προσκήνιο του αγώνα μας το αίτημα για  δωρεάν σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια, πλήρως εξοπλισμένα με μέσα και χώρους για εκπαίδευση, άθληση πολιτισμό, χωρίς  μετακύλιση του κόστους και των προβλημάτων στις πλάτες των γονιών.
 Όσοι πιο πολλοί συμμετέχουμε τόσο το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μας.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Φαιστού» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

mesaralive.gr  29 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα