Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε συγχωριανό του

mesaralive.gr  18 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε συγχωριανό του

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία του χωριού της Γόρτυνας όπου χθες το απόγευμα ένας 44χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε 46χρονο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αιτία ήταν οι αγροζημίες που προκαλούσαν τα πρόβατα του δράστη σε καλλιέργεια του τραυματία. Οι δύο άντρες – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- λογομάχησαν τα «αίματα άναψαν» και λίγο αργότερα ο 44χρονος πυροβόλησε τον 46χρονο τραυματίζοντάς τον στα πόδια.   Ο δράστης εξαφανίστηκε με τις διωκτικές αρχές να τον συλλαμβάνουν λίγη ώρα αργότερα. Στο σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρεται «Συνελήφθη χθες (17.05.2018) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας 44χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (17.05.2018) το βράδυ, ο 44χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος του 46χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη ο 44χρονος ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  18 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα