Συνεργασία με Κρητικές επιχειρήσεις ζητούν Πολωνοί επιχειρηματίες.

mesaralive  08 March, 2015 ΑΓΡΟΤΙΚΑOIKONOMIA
Συνεργασία με Κρητικές επιχειρήσεις ζητούν Πολωνοί επιχειρηματίες.

Φωτο:imgargate.com

Να συναντηθούν με Πολωνούς επιχειρηματίες που θα επισκεφθούν το Ηράκλειο, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, καλεί τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ξενοδοχείων, των πρακτορείων ταξιδίων, των κουφωμάτων, των εισαγωγών / εξαγωγών μελιού και γενικότερα τροφίμων / ποτών, καθώς και στους κλάδους εστίασης, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και catering , με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Οι κατ’  ιδίαν (Β2Β) συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ή και περισσότερες συναντήσεις  με τα μέλη της Πολωνικής επιχειρηματικής αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810-147046 (κα  Γρηγοριάδη) και στο email: [email protected] και να δηλώσουν συμμετοχή  έως και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

Τους Πολωνούς επιχειρηματίες θα συνοδεύουν εκπρόσωποι της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι, οι οποίοι θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης που πραγματοποίησε η Πολωνική αντιπροσωπεία στην Κρήτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας εισόδου των Κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Πολωνίας.  

 

Πηγή: agronews.gr   

 

mesaralive  08 March, 2015 ΑΓΡΟΤΙΚΑOIKONOMIA

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα