Super League: Όταν σοβαρεύτηκε, κάθαρισε ο Ολυμπιακός (HL)

  06 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Όταν σοβαρεύτηκε, κάθαρισε ο Ολυμπιακός (HL)

Ζορίστηκε ο Ολυμπιακός με Βόλο αλλά καθάρισε ο Ελ Αραμπί με χατ-τρικ

Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό για περισσότερη από μία ώρα στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά όταν η μπάλα είχε αρχίσει να... καίει. Ο Μαροκινός ανέλαβε δράση, ενώ το σκορ ήταν 1-1, και με χατ-τρικ οδήγησε την ομάδα του σε ένα ακόμη τρίποντο (και μάλιστα με το επιβλητικό 4-1) που φέρνει τους Πειραιώτες και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League αλλά δίχως συγκάτοικο μετά την ισοπαλία του Αρη στο Περιστέρι. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» που έκαναν ροτέισον και είχαν σημαντικές απουσίες, στρέφουν την προσοχή τους στον επερχόμενο «τελικό» με την Πόρτο στο Champions League που θα καθορίσει το εισιτήριο για το Europa League.

Το παιχνίδι πάντως άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Βόλου που έδειξε τις διαθέσεις νωρίς-νωρίς όταν μόλις στο 7' ο Δουβίκας πραγματοποίησε καταπληκτική ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που έπιασε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σα.

Και ό,τι δεν πέτυχε ο Δουβίκας τέσσερα λεπτά πριν, το κατάφερε ο Μπαριέντος στο 11' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Δουβίκας από τον Μπα. Το 0-1 προκάλεσε εκνευρισμό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που μέχρι το 40' δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Γκαραβέλη.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Το πολυπόθητο γκολ ωστόσο ήρθε για τον Ολυμπιακό την κατάλληλη στιγμή. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μασούρας με υπερπροσπάθεια σκόραρε με κεφαλιά ισοφαρίζοντας (1-1) για τους γηπεδούχους.

Ο... γρίφος εν τέλει λύθηκε για τον Ολυμπιακό στο 66' οπότε ο Ελ Αραμπί έκανε εξαιρετική προσποίηση μέσα στην περιοχή και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 2-1.

Το σόου του Ελ Αραμπί μόλις είχε αρχίσει και στο 80', παρά το κράτημα του Κολόμπο, έμεινε όρθιος και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-1.

Και το χατ-τρικ του Μαροκινού ολοκληρώθηκε στο 92'. Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, βρήκε τον Ελ Αραμπί, ο οποίος αφού πρώτα στόπαρε την μπάλα με το στήθος, έκανε το τέλειο πλασέ για το 4-1.

Ολυμπιακός: Σα, Ντρέγκερ (4' Ραντζέλοβιτς), Σεμέδο, Μπα (59' Σισέ), Βινάγκρε (46' Χολέμπας), Μπουχαλάκης (58' Πέπε), Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης (81' Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (74' Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος (19' Νίνης), Κολόμπο, Μπαρτόλο, Ουάρντα (68' Περέα), Μαρτίνες, Δουβίκας

 

  06 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα