Super League:  Στραβοπάτησαν ΠΑΟ,Ολυμπιακός-Εύκολο έργο η ΑΕΚ (HL)

  22 December, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League:  Στραβοπάτησαν ΠΑΟ,Ολυμπιακός-Εύκολο έργο η ΑΕΚ (HL)

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε με δύο γκολ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αλλά ακόμη κι έτσι αυτό δεν ήταν αρκετό προκειμένου η «προβληματική», ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία, ομάδα του Μίτσελ να πάρει τη νίκη.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατόρθωσε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μείνει στα αποδυτήρια στο ίδιο διάστημα και σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους».

Η πειραϊκή ομάδα ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε απόλυτα απέναντι σε έναν αντίπαλο που επέλεξε αμυντική τακτική, την οποία κατέστρεψε η ατομική ποιότητα του Φορτούνη. Όσο ήρεμος και αθλητικός ήταν όμως ο αγώνας στο χορτάρι, άλλη τόση... ανησυχία υπήρχε στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια συνολική διακοπή περίπου 20 λεπτών λίγο μετά την έναρξή του, λόγω φωτοβολίδων και... καρεκλοπόλεμου στις εξέδρες.

Όταν το παιχνίδι ξανάρχισε ο Μπιέλ έχασε καλή ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ 20΄, όταν σε γύρισμα του Ελ Αραμπί μπερδεύτηκε και πλάσαρε άτσαλα από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα ο Βρουσάι αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και στο 25΄ από λάθος του Σόρια ο Φορτούνης έβγαλε αμέσως την πάσα στον Ελ Αραμπί, αλλά ο Σούλης πρόλαβε, ενώ στο 30΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Φορτούνη.

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν διαρκής πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και το επιβεβαίωσε στο 34΄, όταν ύστερα από άψογη συνεργασία με τον Ελ Αραμπί μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σούλη για το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του μετά τον Μάιο του 2021.

Και αυτή δεν ήταν η μόνη φορά... Στο 45ο λεπτό έστησε την μπάλα λίγο έξω από τη γραμμή της περιοχής και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θανάσης Στάικος κατάλαβε πόσο λάθος έκανε γυρίζοντας την ομάδα του τόσο πίσω, όταν οι γηπεδούχοι «ξεθάρρεψαν» και βγήκαν στην επίθεση, αφού δεν είχαν και τίποτα να χάσουν. Ειδικά ο Μορέιρα από την αριστερή πλευρά ήταν συνεχής πηγή κινδύνων, ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Ανδρούτσο και κατέδειξε πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει ο Ολυμπιακός στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο άσος του ΠΑΣ έδειξε τις διαθέσεις στο 55΄ όταν το ωραίο και δυνατό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο 63΄ ο Λιάσος είχε κεφαλιά στο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ, αλλά οι παίκτες του Μίτσελ δεν αποκωδικοποιούσαν τα μηνύματα και στο επόμενο λεπτό ο Παμλίδης με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη και μείωσε σε 1-2.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76΄ ο Ανδρούτσος στάθηκε αδύνατον να ανακόψει τον Μορέιρα που μπήκε από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Λιάσος ισοφάρισε από κοντά ενώ ήταν έτοιμος να γίνει αλλαγή, όπως και ο Παμλίδης πριν σκοράρει, ενώ ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρία ακόμη και για τη νίκη, όταν στο 83΄ η προβολή του Μπάλαν, που τρύπωσε ανάμεσα σε Ντόη και Ανδρούτσο, έφυγε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπαράκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πήλιος, Σούλης, Μορέιρα - Ντόη

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μορέιρα, Παμλίδης (81΄ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60΄ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι (22΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81΄ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71΄ Κασάμι), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (71΄ Μπακαμπού).

Άφησε δύο βαθμούς στη Νίκαια ο ΠΑΟ

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έπαιξε με τη «φωτιά» απέναντι στον ουραγό Ιωνικό κι εντέλει... κάηκε στο φινάλε, με την ομάδα της Νίκαιας να ισοφαρίζει στο 84ο λεπτό με τον Άοσμαν το γκολ του Μπερνάρ και να φτάνει στο ισόπαλο 1-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους», που είδαν την απόστασή τους απ’ την ΑΕΚ να μειώνεται στους 6 βαθμούς στην εκκίνηση του β‘ γύρου της Λίγκας, με το πρωτάθλημα να ξαναπαίρνει «φωτιά».

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να πάρει απ’ τη αρχή τα ηνία του αγώνα και προσέγγισαν πρώτοι την περιοχή του Ιωνικού, όμως στο 3ο λεπτό, ο Ρομαό «μπλόκαρε» το σουτ του Χουάνκαρ από πλάγια αριστερά.

Στο 8’ ο Άοσμαν βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή και σούταρε πάνω απ’ τα δοκάρια του Μπρινιόλι, ενώ στο 14’ ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Από διώξιμο του Χουάνκαρ με το γόνατο, ο Ιωαννίδης κατέβασε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε ασθενώς κι ο Μπερνάρ παίρνοντας το «ριμπάουντ», έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα των «πράσινων».

Δύο λεπτά αργότερα (16’) από ωραία αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και χαμηλή σέντρα του Μπερνάρ προς τον Παλάσιος, ο Αργεντινός από τα πέντε μέτρα σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Στο 34’ οι «πράσινοι» πλησίασαν ξανά στο γκολ με ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μπερνάρ που «έξυσε» το δεξί δοκάρι της εστίας του Ιωνικού, ενώ στο 44’ από σέντρα του Σάκιτς, ο Μάντζης έπιασε πιεζόμενος την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, αλλά σημάδεψε πολύ πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε λίγο πιο «νωθρά» στον αγώνα, όμως ξανά ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 58’ με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος υποδέχθηκε ωραία την μπάλα, μπήκε στην περιοχή κι εκτέλεσε, αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 66’ οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, με τον Μπερνάρ να βγάζει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Τσέριν, όμως το πλασέ του Σλοβένου μέσου με το αριστερό, «έβγαλε» με εξαιρετική επέμβαση ο Χουτεσιώτης.

Πέντε λεπτά αργότερα (71’) ο Άοσμαν βρήκε λίγο χώρο έξω απ’ την περιοχή και σούταρε με τη μία, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ στο 80’ ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπερνάρ έκλεψε την μπάλα, έβγαλε άλλη μία ασίστ στον Σπόραρ, ο οποίος πέρασε τον Χουτεσιώτη, όμως το πλασέ του στην κενή εστία κόπηκε από τον Σόουζα.

Στο 84’ ο Ιωνικός «τιμώρησε» τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Ο Μασάς έκανε εντυπωσιακή ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον αντίπαλό του και σέρβιρε προς τον Άοσμαν, ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό και ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Αντούνες, Μάντζης - Φ. Ιωαννίδης, Σάρλια

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Λοβέρα (75’ Μασάς), Άοσμαν (90’+5’ Πογκοσιάν), Φαντιγκά (87’ Ελευθεριάδης), Μάντζης (87’ Ν. Ιωαννίδης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν, Βαγιαννίδης (59’ Κουρμπέλης), Μπερνάρ, Παλάσιος, Φ Ιωαννίδης (70’ Σπόραρ)

Επιστροφή με τριάρα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας την οποία νίκησε 3-0 στην OPAP Arena, πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Τα γκολ πέτυχαν οι Φαν Βέερτ (67', 90+4'), Γκαρσία (88') και έτσι η Ένωση μπήκε με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (14η αγωνιστική) της Super League. Παράλληλα "ξόρκισε μία κατάρα" αφού είχε πολλά χρόνια να κερδίσει τον τελευταίο αγώνα της πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις 78 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, έχασε κλασική ευκαιρία. Ο Πινέδα από ασίστ Ρότα βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι, αλλά απέκρουσε ο Σαρανοφ. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους κάτι που αναμενόταν άλλωστε, αφού στις πέντε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων η ΑΕΚ έχει ισάριθμες νίκες με 10-0 τέρματα. Η Λαμία παρέμενε στο παιχνίδι όσο άντεχε ο τερματοφύλακας της, καθώς ο Σαράνοφ είπε "όχι" και στο σουτ του Μάνταλου στο 10' και στην κεφάλια του Γκαρσία στο 34'. 

Η Λαμία βγήκε λίγες φορές με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά σε μία βαφές απείλησε άμεσα με το πλασέ του Τζανδάρη να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη στο 44'.

Γενικά στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν είχε εκείνη την "σπιρτάδα" που μας έχει συνηθίσει στις πρώτες 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και πολλές απουσίες, όμως μην ξεχνάμε ότι έπαιζε με μία εκ των ουραγών του πρωταθλήματος που μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε και ο Αλμέιδα είχε μπροστά του μία ιδιαίτερη συνθήκη. Έπρεπε να βρει τρόπο να αφυπνίσει την ομάδα του, αλλά στον πάγκο δεν είχε πάρα ελάχιστες εναλλακτικές που θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό. 

Στο 54' ξανά ο Σαρανοφ νίκησε τον Αραούχο, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας αμυνόταν εξαιρετικά με κορυφαίους τους Αντέτζο, Κορνέζο, Σιμόν και Σλίβκα. 

Όπως ήταν αναμενόμενο λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήρθε και η πρώτη κίνηση από τον Αλμέιδα με τον Τομ Φαν Βέερτ να περνάει στο αγωνιστικό χώρο. Ολλανδός πήγε στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Αραούχο και ο Γκαρσία μετατοπίστηκε δεξιά. 

Πράγματι ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ήταν αυτός που έδωσε τη λύση. Από σέντρα του Μάνταλου από δεξιά ο Φαν Βέερτ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 67'. 

Το 2-0 πέτυχε στο 88ο ο Λιβάι Γκαρσία που εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά του Φαν Βέερτ αλλά και τη λάθος εκτίμηση του Κορνέζου. Στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φαν Βέερτ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό σκορ, ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο του αγώνα και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την καινούργια του ομάδα.
Διαιτητής: Μανούχος
Κίτρινες: Γιόνσον, Ρότα, Σιμάνσκι - Μανούσος, Μπεχαράνο, Σαράνοφ 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (62' Φαν Βέερτ), Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος (87' Γαλανόπουλος), Γκαρσία (90+1' Χριστόπουλος), Αραούχο

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Γκοράνοφ (84' Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Σλίβκα (72' Ντε Βινσέντι), Μπεχαράνο (79' Μπάμπης), Τσιλούλης, Νούνιες (84' Μποάκιε), Μανούσος (72' Γιακουμάκης)

Μοιρασιά στη Λιβαδειά

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος, Λεβαδειακός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Υπέροχα τα γκολ των Στέφεν Χάμοντ (38’) και Λουίς Πάλμα (64’), σε ματς που θύμισε το αντίστοιχο προ ημερών για τους «16» του Κυπέλλου (1-2). Ωστόσο, αυτή τη φορά, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς άντεξε στην πίεση των παικτών του Άλαν Πάρντιου, παίρνοντας το βαθμό.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν εξ αρχής τα ηνία του αγώνα. Ένα σουτ του Πίτερ Ετέμπο στο 7’ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ματέι Μάρκοβιτς, ενώ δέκα λεπτά μετά, σε φάση διαρκείας, ο Αντώνης Ντεντάκης πήρε την... μπουκιά από το στόμα του Αντρέ Γκρέι. Ενδιάμεσα, κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του αφύλακτου Γιώργου Βρακά δεν είχε δύναμη για να ανησυχήσει τον Χουλιάν Κουέστα.

Ακόμη σημαντικότερη για τον Άρη η στιγμή του 23ου λεπτού, με τον Μάρκοβιτς να διώχνει με το πόδι την καρφωτή κεφαλιά του Σαλέμ Εμπακατά. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, στο 38’, με την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χάμοντ και το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, το οποίο άφησε... άγαλμα τον Χουλιάν Κουέστα. Στο τέλος του πρώτου μέρους, μάλιστα, ο Λεβαδειακός «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Κώστα Δούμτσιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ισπανού τερματοφύλακα.

Κάνοντας τρεις μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο -μεταξύ αυτών και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, που επανεμφανίστηκε έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμά του- ο Πάρντιου τα έπαιξε όλα για όλα. Ο Γκρέι (48’) αστόχησε με σκαστό σουτ, ενώ ο Γιώργος Νίκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στην κεφαλιά του Χουάν Ιτούρμπε (51’). Οι «πράσινοι» είχαν να αντιπαρατάξουν στην υπεροχή του Άρη το δυνατό μα άστοχο σουτ του Ντεντάκη (55’).

Εν τέλει, η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε -και πάλι- έπειτα από στημένη φάση. Εντυπωσιακό το φάουλ του Πάλμα στο 64’ για το 1-1 (ο άσος από την Ονδούρα είχε σκοράρει με αντίστοιχο τρόπο και την περασμένη Παρασκευή, στο ματς του Κυπέλλου). Δύο λεπτά μετά, ο Ματέο Γκαρσία αστόχησε με το κεφάλι από εξαιρετική θέση, ενώ εκτός εστίας πέρασε και το φαλτσαριστό σουτ του Μπράντλεϊ Μαζικού (67’).

Οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν αλλά, πέραν της σπουδαίας ευκαιρίας του 87ου λεπτού, με τον Γκρέι να αποτυγχάνει να... φυσήξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πάσα του Ματέο Γκαρσία, δεν έφτασαν -αυτή τη φορά- στην ανατροπή. Οι Βοιωτοί πανηγύρισαν το βαθμό που, προς στιγμή, τους βγάζει από την τελευταία θέση, με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Δούμτσιος - Οντουμπάτζο, Ματέο Γκαρσία.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μαρκόβσκι, Μπαχανάκ, Χάμοντ (71’ Λούα Λούα), Μεχία, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90’+3’ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσάπρας.
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (46’ Ιτούρμπε), Πίρσμαν, Μαζικού, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Οντουμπάτζο, Γκρέι, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι).

Όλα μηδέν στην Τρίπολη

Όλα τα είχε, εκτός από γκολ, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΝΠΣ Βόλος που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά είχε τις καλύτερες των ευκαιριών, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αντίσταση του Μπόρις Κλέιμαν που κράτησε όρθιους τους Θεσσαλούς.  

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με γρήγορο ρυθμό το ματς. Το πρώτο ημίωρο είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του 2ου λεπτού για τους Αρκάδες, όταν στην κεφαλιά του Ασιερ Μπενίτο, ο Μπόρις Κλέιμαν έβαλε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Εξι λεπτά μετά, ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε και τον Ρέτζις Κρέσπι σε τετ α τετ ενώ στο 17’ ήταν η σειρά των Θεσσαλών να απειλήσουν, αλλά η κεφαλιά του Αντονι Νοκάερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Νίκου Παπαδόπουλου.  

Κάπου εκεί άρχισαν να... καταλαγιάζει η ορμή των 22 παικτών, αφού ως το τέλος του πρώτου μέρους οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές ήταν το σουτ του Μίλος Ντέλετιτς (23’) που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και η άστοχη κεφαλιά του Μπενίτο (28’). Το σκηνικό ήταν παρόμοιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.  

Ο Παπαδόπουλος ήταν στη θέση του στο σουτ του Νοκάερ (49’) ενώ έξι λεπτά μετά, ο Κλέιμαν είπε «όχι» με το πόδι στον Ζουλιάν Μπαρτόλο που βρέθηκε απέναντί του. Ακολούθησαν οι άστοχες προσπάθειες των Χουλιάν Μπαρτόλο (70’) και Ματίας Ιγκλέσιας (80’), για να ολοκληρωθεί εν τέλει το ματς ισόπαλο δίχως τέρματα.  

Αποτέλεσμα που, αν μη τι άλλο, αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Βόλο που διατηρείται και άνετα στην πρώτη εξάδα, με τους Αρκάδες να χάνουν κι άλλο έδαφος.  
Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) 
Κίτρινες:  Τζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας - Μεταξάς, Εσκοβάλ.  
Οι συνθέσεις:  
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Σίτο (65’ Γκαρντάβσκι), Τιλίκα (87’ Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).  
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος):  Κλέιμαν, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νοκάερ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.  

 

  22 December, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα