Super League: Τα αποτελέσμστα της Κυριακής (hl)

  14 November, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League: Τα αποτελέσμστα της Κυριακής (hl)

Ισοπάλία σαν...ήττα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου

Μόνο το γκολ έλειψε από το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ωφελημένο τον... Παναθηναϊκό, που είδε τη διαφορά από την Ένωση να αυξάνεται στους 8 και από τους «ερυθρόλευκους» στους 12 βαθμούς, αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν αναμφισβήτητη. Η Ένωση «μπλόκαρε» την ανάπτυξη του Ολυμπιακού μην αφήνοντας τους Χουάνγκ (κατά κύριο λόγο) και Χάμες να «αναπνεύσουν», ενώ την ίδια ώρα η ταχύτητα του Λιβάι Γκαρσία και οι εμπνεύσεις του Γκατσίνοβιτς δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», όπου δέσποζε ο Παπασταθόπουλος που προσπαθούσε (και κατόρθωνε) να «μπαλώνει» κενά.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο, η Ένωση κατέγραψε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ντέρμπι στο 16ο λεπτό: ο Γκατσίνοβιτς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε την κίνηση και πλάσαρε τον Πασχαλάκη που είχε συγκρουστεί με τον Ντόη, αλλά ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε να απομακρύνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πασχαλάκη να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια την προσπάθεια του Ρότα, ενώ στο 28΄ ο διεθνής τερματοφύλακας επενέβη βγαίνοντας ταχύτατα και διώχνοντας με τάκλιν προ του Γκαρσία, σε απρόσεκτο γύρισμα του Εμβιλά.

Ο... κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 37΄, όταν Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία συνδυάστηκαν ταχύτατα, από τον αυτοματισμό προέκυψε έξοχη πάσα του Σέρβου στον επιθετικό της ομάδας του, αλλά εκείνος σούταρε άσχημα με το αριστερό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά και στο 49΄ σε σουτ του Μασούρα η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη, στο 50΄ σουτ του Εμβιλά έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 58΄ ακυρώθηκε γκολ του Χάμες για οφσάιντ του Μασούρα, που είχε δώσει την ασίστ.

Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα φάνηκαν για πρώτη φορά στο 67΄, όταν ο Γκαρσία βγήκε τετ α τετ αλλά ήταν πλάγια και ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ. 

Η ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, ανήκε στον Ολυμπιακό, ήταν διπλή και καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, όταν ο Μπακαμπού γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και αρχικά ο Παπασταθόπουλος με τον Γκάρι Ροντρίγκες στη συνέχεια να στέλνουν την μπάλα, σχεδόν εξ επαφής, έστειλαν την μπάλα (με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα) πάνω σε Αθανασιάδη και Βίντα! 

 Στο 86΄ και σε κόρνερ του Μάνταλου ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας, στην αγκαλιά του Πασχαλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, πάλι σε εκτέλεση κόρνερ, ήταν ο Φαν Βερτ που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι κι έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του ντέρμπι. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκλεν Νάιμπεργκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρέαμπτσουκ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά - Άμραμπατ, Μουκουντί, Αραούχο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα (89΄ Αγκ. Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Μασούρας (60΄ Γκ. Ροντρίγκες), Χάμες (89΄ Φορτούνης), Μπιέλ (82΄ Βρουσάι), Μπακαμπού (82΄ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Άμραμπατ (75΄Φαν Βερτ), Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Πρωταθλητης χειμώνα και αήττητος ο ΠΑΟ

Ο "πρωταθλητής χειμώνα" Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου της Super League, επικρατώντας (δύσκολα) με 2-0 του Ατρόμητου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους «πράσινους» που λυτρώθηκαν στο 80ό λεπτό απ’ τον μόνιμο πρωταγωνιστή τους στα τρία τελευταία παιχνίδια, Φώτη Ιωαννίδη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από το εξαιρετικό φάουλ του Μάγκνουσον, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 12 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» προσέγγισαν για πρώτη φορά την περιοχή του Ατρόμητου στο 8ο λεπτό με τον Σπόραρ να δοκιμάζει το σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Χατζηισαΐα και να περνάει κόρνερ για ελάχιστα μέτρα.

Στο 35’ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Όγκαστ Έρλινγκμαρκ με δεύτερη κίτρινη έπειτα από πάτημα πάνω στον Ρουμπέν. Στην εκτέλεση του φάουλ από τον Μπερνάρ μετά από δύο λεπτά (37’) ο Σπόραρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, όμως ο Κουρμπέλης ολομόναχος από τα τρία μέτρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.

Στο 43’ από νέα εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, ο Σπόραρ έπιασε νέα κεφαλιά την οποία απέκρουσε με πολύ ωραία επέμβαση ο Γιαννιώτης, ενώ στο 44’ ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και στο πλασέ του Κώτσιρα, μπλοκάροντας σταθερά.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, όμως σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, με τελευταία την κεφαλιά του Σένκεφελντ που πέρασε δίπλα απ’ το δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ένταση και το δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ έφτασαν κοντά το γκολ, όμως ο Γιαννιώτης έδιωξε ξανά σε κόρνερ με εντυπωσιακή εκτίναξη το σουτ του Κουρμπέλη έξω απ’ την περιοχή.

Στο 62’ το σουτ του Κώτσιρα κόντραρε κι έφυγε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη, ενώ στο 67’ από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου ο Σπόραρ πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 77’ ο Μπερνάρ δοκίμασε το πόδι του έξω απ’ την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (78’) το σουτ του Ντε Μποκ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Στο 79’ από το λάθος του Σένκεφελντ, ο Τζοβάρας έκλεψε την μπάλα και έφυγε σε πλάγιο τετ-α-τετ με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 80’ ο Παναθηναϊκός γύρισε με υπομονή την μπάλα γύρω απ’ την περιοχή του Ατρόμητου κι έπειτα απ’ την ασίστ του Σπόραρ, ο Ιωαννίδης από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 90’ ο Βαγιαννίδης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάγκνουσον με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «πράσινους», μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδος)
Κίτρινες: Μπερνάρ - Έρλινγκμαρκ, Χατζηισαΐας
Αποβολές: Έρλινγκμαρκ (35’, δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (88’ Τσόκαϊ), Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (87’ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (44’ Οικονομίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (64’ Φριντζόνσον).

Χτίζει σερί ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στο «τρίποντο» με τα πέναλτι των Νέλσον Ολιβέιρα (28’πέν.) και Ντάγκλας Αουγκούστο (62’πέν.) κι ενώ ενδιάμεσα είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (30’).

Λίγα πράγματα από τους Θεσσαλούς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αν δεν ήταν το χαμένο πέναλτι Ζαν Πιέρ Ακόστα Μπαριέντος στο 44’.  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο 8’, με τον Φιλίπε Σοάρες, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε, έπειτα από τη χρήση του VAR, για επιθετικό φάουλ του Πορτογάλου στον Μπαριέντος.

Οι Θεσσαλοί είχαν τις δικές τους στιγμές. Ο Χαβιέ Ματίγια ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στο 13’, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ και το σουτ του Πάολο Φερνάντες στο 25’.  

Δύο λεπτά μετά, όμως, από πάσα του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο Αουγκούστο ανατράπηκε από τον Μάτιτς Κότνικ. Ο Ολιβέιρα εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Το πρώτο γκολ του Ζίβκοβιτς στη σεζόν ήταν απλά... χάρμα οφθαλμών - ένα γυριστό από τον Σέρβο που δεν έβλεπε καν την αντίπαλη εστία.  

Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, στο τέλος του πρώτου μέρους. Σε κεφαλιά του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Υπόδειξη για πέναλτι, ωστόσο το χτύπημα του Μπαριέντος ήταν πολύ άστοχο - ψηλά πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κοτάρσκι.  

Ο Ζίβκοβιτς θα μπορούσε να φτάσει σε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 51’, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στη συμβολή των δοκών της εστίας του Κότνικ, όμως, δέκα λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Κωνσταντέλιας ανατράπηκε από τον Ματίγια, με τον Αουγκούστο να παίρνει, αυτή τη φορά, την ευθύνη και να ευστοχεί για το 3-0.  

Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να «πιάνει» τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από τον Βόλο που «χάνει» και τον Φερνάντες, ο οποίος μετακομίζει στην ΑΕΚ.  

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)  

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ - Μεταξάς  Εσκοβάλ, Ματίγια, Ντέλετιτς.  

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73’ Σβαμπ), Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).  

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Φερνάντες (66’ Νοκάερτ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78’ Φερνάντεζ).

Κιτρινόμαυρη παρέλαση στους Ζωσιμάδες

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέρασε από τους «Ζωσιμάδες», κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. 

Φαμπιάνο Λέισμαν (60’πέν.), Νικολά Ενκουλού (79’), Μόουζες Οντουμπάτζο (81’) και Λουίς Πάλμα (90’+3’) τα γκολ για τους «κίτρινους», ωστόσο η είσοδος του Οντουμπάτζο και οι επεμβάσεις του Χουλιάν Κουέστα ήταν τα «κλειδιά» για το «τρίποντο».  

Το πρώτο μέρος ήταν... άοσμο, άχρωμο και άγευστο αν και οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν πάνω από 60% κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βασίλη Αθανασίου. 

Οι Ηπειρώτες, από την πλευρά τους, απείλησαν μία και μοναδική φορά στο 34’, με τον Χουλιάν Κουέστα να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Κάρλες Σόρια με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού.  

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πάρντιου πέρασε στο ματς τον Οντουμπάτζο. Από το... πουθενά, ο 29χρονος Αγγλονιγηριανός έγινε πρωταγωνιστής για την ομάδα του, καθώς στο 58’ κέρδισε πέναλτι από τον Ικερ Μπιλμπάο.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Φαμπιάνο, για το 0-1. Τα λεπτά που ακολούθησαν, πάντως, ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που ανέβασαν την πίεσή τους αλλά υπολόγισαν χωρίς τον Κουέστα.  

Ο Ισπανός τερματοφύλακας σταμάτησε τους Μορέιρα Μέντες (73’), Κλόντιου Μπαλάν (74’) και Παναγιώτη Τζίμα (77’), ο Φαμπιάνο έβαλε σωστά την προβολή στην προσπάθεια του Παμλίδη (75’) ενώ ενδιάμεσα ο Οντουμπάτζο λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 0-1 να μένει άλλοτε πιο εύκολα κι άλλοτε πιο δύσκολα.  

Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση για τον ΠΑΣ, ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Άρη. Από εκτέλεση κόρνερ του Πάλμα, ο Μπράιαν Νταμπό πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Ενκουλού δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 

Οι παίκτες του Θανάση Στάικου κατέρρευσαν. Τόσο που δυο λεπτά μετά, ήρθε και το 0-3. Ο Αθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νταμπό, στην επαναφορά ο Οντουμπάτζο πήρε την κεφαλιά και, άθελά του, ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  

Στο 84’ ο Νταμπό έχασε σπουδαία ευκαιρία να χριστεί κι εκείνος σκόρερ - μικρό το κακό για τον Άρη μιας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αντρέ Γκρέι έκανε το γύρισμα και ο Πάλμα, με τη βοήθεια και του δοκαριού, διαμόρφωσε το τελικό 0-4. 

Οι Θεσσαλονικείς πήραν δεύτερο σερί «τρίποντο» και σταθεροποίησαν τη θέση τους στην εξάδα. Από την άλλη, δύσκολα τα πράγματα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που δε θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα που εντυπωσίασε.  

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)  
Κίτρινες: Εραμούσπε - Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο.  

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Μανσούρ), Εραμούσπε, Τζίμας (87’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν.  

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (90’+2’ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα.  

Πέρασε με Καρέλη απο τη Λαμία ο Παναιτωλικός

Με δύο γκολ του Νίκου Καρέλη ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής με 3-1 από τη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στα χαμηλά της κατάταξης.

Το σκορ στο «Αθανάσιος Διάκος» άνοιξε νωρίς και συγκεκριμένα μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Χουχούμης βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Ντίας, που «έκοψε» για τον Καρέλη κι εκείνος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Φέστα έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντε Βινσέντι, που πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, εισήλθε σε αυτή με προσποίηση και νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.

Στο 27ο λεπτό ο Γκοράνοφ μάρκαρε απρόσεκτα τον Καρέλη στην περιοχή και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε δεύτερο δικό του τέρμα ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος ευστόχησε στο 30΄ κι έφτασε τα 9 γκολ στην εφετινή Λίγκα, περνώντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Μάλιστα, στο 41΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με τρίτο γκολ, όταν ο Νταγκό μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Σαράνοφ. 

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στο β΄ ημίχρονο και στο 52΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Νούνιες δεν κατόρθωσε από πολύ κοντά να στείλει με το κεφάλι στα δίχτυα του Ανέστη.

Στο 57΄ ο Μποάκιε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για τους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά αργότερα τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Λάρσον κι εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με πρόβλημα στα πλευρά.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο αγώνας «έσβησε», αφού η μεν Λαμία δεν κατάφερε να ξαναγίνει απειλητική, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και στο τέλος χτύπησαν στο 90΄+7, με τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει το τελικό 3-1 σε άδεια εστία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Βινσέντι, Κορνέζος, Μαρμεντίνι - Κορνέλιους

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (56΄ Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (76΄ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76΄ Καραμάνος), Μανούσος (56΄ Μποάκιε, 64΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (79΄ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46΄ Σενγκέλια), Νταγκό (75΄ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86΄ Πέδρο)

 

  14 November, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα