ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημη η...επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια

  18 March, 2023 ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημη η...επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει ο Παύλος Πολάκης, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Σε λίγη ώρα μάλιστα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση. 

 
Το πράσινο φως για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος είχε δώσει λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αναγνωρίζοντας στην επιστολή του στελέχους «γενναία αυτοκριτική».

Μάλιστα όπως επεσήμανε στην εισήγησή του προς την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η αυτοκριτική «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας και δεν τη βλέπουμε συχνά» κάτι που «αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης».

Ως εκ τούτου ο Αλέξης Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στα μέλη του οργάνου πως η επιστολή Πολάκη «μάς αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή αυτοκριτικής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν αρκεί να έχουμε στόχο να πείσουμε μόνο τα εκλογικά μας ακροατήρια. Και να αβγατίζουμε τους υποστηριχτές μας από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων. Για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς που στέκονται κριτικά απέναντί μας. Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές, ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο».

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  18 March, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα