Tα 40 τσουβάλια ελιές κλάπηκαν από τη... Γεωργική Σχολή

  29 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ
Tα 40 τσουβάλια ελιές κλάπηκαν από τη... Γεωργική Σχολή

Ένα ζευγάρι αλλοδαπών συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Όπως εγραψε το mesaralive.gr ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί που περνούσαν με περιπολικό από περιοχή που βρίσκονται ελαιώνες της Γεωργικής Σχολής Μεσαράς, είδαν το ζευγάρι να έχει στήσει τα...εργαλεία και να συλλέγει τον ελαιόκαρπο. Θορυβημένοι από το γεγονός ότι εργάζονταν ανήμερα της Εθνικής επετείου, οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν τον 32χρονο και την 54χρονη. Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως μάζευαν τις ελιές κατ' εντολή "κάποιου Έλληνα".

Ωστόσο σε επικοινωνία της αστυνομίας με την Διευθύντρια της Σχολής, η τελευταία δήλωσε ότι δεν είχε καμία γνώση επί του θέματος, όπως αναφερει το cretalive.gr.
Ο 32χρονος και 54χρονη συνελήφθησαν, με την κατηγορία της κλοπής ελαιοκάρπου (περίπου 40 σάκων), η χρηματική αξία του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ. Η ποσότητα κατασχέθηκε και θα γίνει δημοπρασία, προκειμένου τα χρήματα να αποδοθούν στο Ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

  29 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα