Τα τρία αδέλφια από το Χάρακα πήραν προθεσμία για να απολογηθούν - Τι ισχυρίστηκαν

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τα τρία αδέλφια από το Χάρακα πήραν προθεσμία για να απολογηθούν - Τι ισχυρίστηκαν

Απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτή είναι μια μόνο από τις ποινικες διώξεις που ασκήθηκαν στα τρία αδέλφια από την περιοχή του Χάρακα, τα οποία πριν λίγα 24ωρα, φαίνεται πως ενεπλάκησαν στο «θερμο» επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε βάρος άλλου ατόμου.

Όπως έγραψε το newshub.gr τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν μετά το συμβάν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ μαζί τους εμφανίστηκε και ο τρίτος αδελφός συνοδεία της δικηγόρου του.

Και οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Συμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκ των αδελφών αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στο επεισόδιο, ενώ ο ένας εξ αυτών, φέρεται να είπε πως δεν πυροβολησε στοχεύοντας τον άνθρωπο με τον οποιο είχε τη διαμάχη που μετατράπηκε σε... επεισόδιο.

Οι υπολοιπες ποινικές διώξεις έχουν να κάνουν με την παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, την απειλή και τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι αμεσα στο σημείο του συμβάντος, ειχαν μεταβεί αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού  ειχαν εντοπιστεί οι δύο αδερφοι που επέβαιναν σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ειχε ακολουθήσει η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που ειχε γινει στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που ειχαν διενργηθεί σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους,  ειχαν βρεθεί συνολικά κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι, ενώ ειχε κατασχεθεί και ένα αυτοκίνητο.

newshub.gr 

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα