Ταξίδι ελπίδας για τον 9χρονο Σάββα από το Τυμπάκι

mesaralive.gr  10 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ταξίδι ελπίδας για τον 9χρονο Σάββα από το Τυμπάκι

Αναχωρεί σήμερα από το Τυμπάκι για το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ο μικρός Σάββας από το Τυμπάκι, συνοδευόμενος από τους γονείς του.

Για τον 9χρονο που σε αυτή την τρυφερή ηλικία  η ζωή του επεφύλασσε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αυτό είναι ένα ταξίδι ελπίδας, αφού μετά την εισαγωγή του την Τετάρτη το πρωί, αναμένεται την Πέμπτη να εισαχθεί στο χειρουργείο, όπως ενημέρωσε το mesaralive.gr η μητέρα του κ. Πόπη.

Η ίδια και ο σύζυγος της ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους για στήριξη στην περιπέτεια υγείας του γιου τους. «ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην  περιπέτεια αυτή που περνά ο Σάββας μας. Ταξιδεύουμε σήμερα για Αθήνα ώστε αύριο το πρωί να γίνει η εισαγωγή στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ η επέμβαση προγραμματίζεται για την Πέμπτη» μας είπε η κ. Πόπη.

Το mesaralive.gr στέκεται από την αρχή στο πλευρό της οικογένειας και του μικρού Σάββα και εύχεται όλα να πάνε καλά και ο 9χρονος να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του!

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  10 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα