Τακτική Γενική Συνέλευση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσαράς

mesaralive.gr  03 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τακτική Γενική Συνέλευση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσαράς

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του στις 9 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μοιρών, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ».

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται :

«ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
• Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
• Ενημέρωση αιρετών ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ.
• Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ. από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
• Οικονομικός απολογισμός. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση ή μη των απολογισμών.
• Ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα. Συζήτηση και προτάσεις- ψηφίσματα των μελών για τα θέματα που θα συζητηθούν στην 85η Γ.Σ. του Κλάδου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, έπειτα από σχετικό αίτημα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εξασφάλισε άδεια απουσίας από τα καθήκοντά τους, στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να παρευρεθούν στην Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση. Συνεπώς, η 9η Ιουνίου είναι μέρα εργάσιμη και η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θεωρείται υποχρεωτική και σημαντική. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Τακτική Γενική Συνέλευση γίνεται μια μέρα μετά την απεργία-κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΔΟΕ (Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016). Ωστόσο, η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνέλευσης δεν μπορούσε να αλλάξει, καθώς το αίτημα των Συλλόγων του Ν. Ηρακλείου είχε προηγηθεί από την απόφαση της ΔΟΕ για 24ωρη απεργία».

 

mesaralive.gr  03 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα