Ταλαιπωρία απο τις διακοπές ρεύματος - Που υπαρχουν προβληματα

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ταλαιπωρία απο τις διακοπές ρεύματος - Που υπαρχουν προβληματα

H κακοκαιρία στην Κρήτη δεν έχει φέρει μόνο πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και πολλά προβληματα στην ηλεκτροδότηση του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, τα προβληματα καταγράφονται απο τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, καθώς το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νησί τα τελευταία 24ωρα.

Οι πολίτες υφίστανται όχι μόνο μια ταλαιπωρία λόγω της απουσίας ηλεκτροδότησης, αλλά και λόγω των ζημιών που καταγράφονται στις οικιακές και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Μιλάμε για προβλήματα επαναλαμβανόμενα, καθώς αντίστοιχα είχαν καταγραφεί και τις προηγούμενες μέρες και ειδικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  

Συμφωνα με τους εκπροσώπους της ΔΕΔΔΗΕ, ζημιές έχουν καταγραφεί σε περιοχές του Ηρακλείου, εντός και εκτός της πόλης, όπως στον Αγιο Ιωάννη, στη Θέρισσο, τον Κατσαμπά, τα Σπήλια και τις Κάτω Ασίτες.
Επίσης στο Νομό Ρεθυμνου είχαμε διακοπές ρεύματος σε μικρότερη κλίμακα, ενώ προβληματα είχαμε και στους Νομούς Χανίων, όπως στο Μάλεμε και στα Σφακιά, αλλά και στο Λασίθι, όπως στον Άγιο Χαράλαμπο.

Για όλες τις βλάβες υπαρχει κινητοποίηση από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έχουν σπεύσει να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

 

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ