
Βρούτσης: Δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση
"Τελευταία ευκαιρία είναι η τρέχουσα για τις 120 δόσεις καθώς δεν θα υπάρχει άλλη ρύθμιση" τόνισε μιλώντας στον Σκάι ο Γιάννης Βρούτσης.
Ο υπουργός Εργασίας είπε χαρακτηριστικά ότι "η ρύθμιση των 120 δόσεων και με τις ευνοϊκές αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση θα είναι η τελευταία. Δεν θα υπάρξει άλλη γι΄αυτό και όσοι θέλουν να επωφεληθούν πρέπει να σπεύσουν να ενταχθούν τώρα".
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρύθμιση που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αποδείχθηκε ότι δεν βοήθησε την αγορά.
Τώρα λοιπόν, απευθυνόμενος προς τους πολίτες είπε χαρακτηριστικά «το λέω, επωφεληθείτε τώρα από την ρύθμιση, δεν θα υπάρξει άλλη».
Δείτε επίσης
- ΟΟΣΑ:Τι λέει ο Οργανισμός για τις αγροτικές επιδοτήσεις, το ρεύμα και την παραγωγικότητα στην Ελλάδα
- Φορολογικές δηλώσεις: Προθεσμία έως 15 Ιουλίου για τροποποιητικές δηλώσεις
- Αγορά εργασίας: Αυτές είναι οι τρεις δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυξήσεις στα τιμολόγια φέρνει ο Ιούλιος
- Πόσα ξοδεύουν οι ξένοι τουρίστες για διακοπές στην Ελλάδα -Πρώτοι οι Γερμανοί