Τελευταία μέρα γεμάτη...Χριστούγεννα στα σχολεία Τυμπακίου και Μοιρών

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τελευταία μέρα γεμάτη...Χριστούγεννα στα σχολεία Τυμπακίου και Μοιρών

Έπεσε η αυλαία του 2019 για μαθητές κι εκπαιδευτικούς στα σχολεία της Μεσαράς-Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις σε Τυμπάκι και Μοίρες

Σε εορταστικούς ρυθμούς το Λυκειο Τυμπακίου

Εκκλησία,λίγο μάθημα και πολλές εκπλήξεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας στο Λύκειο Τυμπακίου με τους μαθητές της Γ'τάξης να δίνουν τον τόνο με τη διοργάνωση  χριστουγεννιάτικουbazaar με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι για τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους,ενώ υπήρξε και προβολή ταινίας.

Χριστουγεννιάτικη περιοδεία πραγματοποίησαν μαθητές κι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Μοιρών

Ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλασσε η τελευταία ημέρα για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μοιρών. Ο Αη Βασίλης επισκέφτηκε το σχολείο μοιράζοντας καραμέλες και ευχές. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ο καθηγητής του ΕΠΑΛ, κ.Αντωνης Κουτσαφτης, ντυμένος Αη Βασίλης έδωσε μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα.

Στη συνέχεια ομάδα μαθητών με μουσικά όργανα επισκέφτηκε το Α.Τ.Μοιρων, το Δήμο και Την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, όπου έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Τα παιδιά με πολύ χαρά υποδέχτηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Μακαριος, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορωνου Δαμασκηνός, αστυνομικοί του Α.Τ.Μοιρων κ. Και ο Δήμαρχος Φαιστού κ.Νικολιδακης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αντώνη Κωνσταντουλάκη.
Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές με τους φορείς για ένα νέο έτος δημιουργικό, ειρηνικό και καρποφόρο.

 

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα