Τέλος Φασομυτάκης-Ζερβάκης από τον ΟΦΗ! Ο Μύρων Σηφάκης νέος γενικός αρχηγός

  10 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τέλος Φασομυτάκης-Ζερβάκης από τον ΟΦΗ! Ο Μύρων Σηφάκης νέος γενικός αρχηγός

Άλλη μία δυσάρεστη κατάσταση αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, καθώς αποτελούν παρελθόν ο Γιάννης Φασομυτάκης και ο Κώστας Ζερβάκης!

Μάλιστα, η αποχώρησή τους γίνεται με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτη Τσάλου, γεγονός που προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια τόσο στο προπονητικό τιμ, όσο και στους ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε οι δύο παράγοντες πέρα από ότι όλους αυτούς τους μήνες είναι κοντά στην ομάδα, έκαναν μεγάλες προσπάθειες και έβαλαν «μπέτη» τις τελευταίες ημέρες για να βρεθούν χρήματα, ενώ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που υπέγραψαν την επιστολή αγωνίας για να βοηθηθεί η ομάδα και να μη διαλύσει.

Μάλιστα, χθές δεν βρίσκονταν στην γνώριμη θέση τους, στον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Πανιώνιο από την κερκίδα…

Ο Μύρων Σηφάκης νέος γενικός αρχηγός στον ΟΦΗ

Ο Μύρων Σηφάκης είναι ο νέος γενικός αρχηγός του ΟΦΗ όπως ανακοινωθηκε και επίσημα...

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά από συζήτηση που είχε ο Φώτης Τσάλος με τον Μύρωνα Σηφάκη, συμφωνήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας να αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Ο Μύρων Σηφάκης θα έδωσε το "παρών" στην προπόνηση του ΟΦΗ, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο."

 

  10 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα