Θέμα mesaralive.gr: Τοποθετούν στον ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης φωτοβολταϊκά  για να γλυτώσουν από τη ΔΕΗ

mesaralive.gr  28 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Θέμα mesaralive.gr: Τοποθετούν στον ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης φωτοβολταϊκά  για να γλυτώσουν από τη ΔΕΗ

Μια εξέλιξη αναγκαία καθώς η πίεση που ασκείται στους Τοπικούς Οργανισμούς είναι μεγάλη

Σε μια σημαντική κίνηση προχωρά ο ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης, προκειμένου να γλυτώσει από το βραχνά της ΔΕΗ!

Όπως αναφέρει στο mesaralive.gr ο κ. Μανόλης Φουντιδάκης, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης, είναι μέσα στα άμεσα σχέδια τους η πραγματοποίηση του εν λόγω σχεδίου.

Ένα σχέδιο που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Είναι μια εξέλιξη αναγκαία καθώς η πίεση που ασκείται στους Τοπικούς Οργανισμούς, αναγκάζει τους πάντες να αναζητήσουν τρόπους να γλυτώσουν από τη ΔΕΗ, την ώρα που ουκ ολίγοι εξ αυτών χρωστούν μεγάλα ποσά στη Δημόσια Επιχείρηση.

Χρέη για τα οποία μάλιστα έχει υπάρξει και τελεσίγραφο από τη ΔΕΗ, αλλά και νομοθετική ρύθμιση. Συγκεκριμένα μέσα από την υπερψήφισης της τροπολογίας που πέρασε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας, ορίζεται ότι η διάρκεια καταβολής των δόσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 36 μήνες και ο χρόνος καταβολής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τον χρόνο παραγραφής των οφειλών.

Ο κ. Φουντιδάκης όμως, βλέποντας πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί «τρέχει» για λογαριασμό του ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια το παραπάνω εγχείρημα, το οποίο είναι βέβαιο πως θα αποφέρει καρπούς και μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει.

 

mesaralive.gr  28 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ