Θετικά μαντάτα για τον κορωνοϊό – Παλιό φάρμακο καταπολέμησε τον ιό σε δοκιμές!

Επιτέλους θετικά μαντάτα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μασσαλία χορηγήθηκαν ημερησίως 600mg χλωροκίνης σε ασθενείς που νοσούσαν και τα αποτελέσματα ήταν υποσχόμενα.
Η είδηση αναπαράγεται στα γαλλικά ΜΜΕ και η Μαρία Δεναξά τη μετέφερε με ένα «τιτίβισμά» της.
«Covid-19 –Γαλλία: Ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκαν 600mg ημερησίως χλωροκίνης θεραπεύτηκαν σε 6 μέρες και δεν ήταν πια φορείς του ιού. Η κλινική δοκιμή έγινε σε νοσοκομείο της Μασσαλίας όπου τώρα νοσηλεύεται βουλευτίνα του Μακρόν στην οποία χορηγείται η πειραματική θεραπεία», ήταν –πριν από δέκα ώρες- το πρώτο τιτίβισμα της γνωστής δημοσιογράφου και επί πολλά έτη ανταποκρίτριας στη Γαλλία.
Στο τελευταίο από αυτά τα «τιτιβίσματα» της αναφέρεται ότι μια φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να προσφέρει στη γαλλική κυβέρνηση μεγάλες ποσότητες ενός φαρμάκου που βασίζεται στην ουσία αυτή και για να υπάρξουν και άλλες δοκιμές.
Δείτε επίσης
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου: «ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025»: Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
- Μοίρες: Οικογενειακή βία- Μέχρι και μέσα από τα κρατητήρια την απειλούσε
Σχετικά άρθρα
- Oropouche: Συναγερμός και στην Ευρώπη για τον ιό που μεταφέρουν ταξιδιώτες
- Tυμπάκι: Νέος “πονοκέφαλος” για τους παραγωγούς κηπευτικών
- 138 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα
- Κορωνοϊός: Πέθανε 90χρονος -Στους 137 ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας
- Άρση των περιοριστικών μέτρων: Ημερομηνίες και τομείς που θα ανοίγουν