Θετικά νέα για την επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

mesaralive.gr  31 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Θετικά νέα για την επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

Υπογράφηκε η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με την οποία ανατίθεται στον Περιφερειάρχη Κρήτης η αρμοδιότητα έγκρισης της προμελέτης της οριστικής μελέτης και της μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης για το Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την υλοποίηση της επέκτασής του.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης με δήλωσή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του αφού όπως τόνισε: «με την απόφαση αυτή ολοκληρώνεται η διαδικασία η οποία ξεκίνησε από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο του Ζαρού με τη δωρεά της εκπόνησης της μελέτης. Η δωρεά αυτή έγινε αποδεκτή από την 7η ΥΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2017 ενώ η προμελέτη του έργου στις 20/07/2018 έλαβε ομόφωνη θετική γνωμοδότηση από το Τεχνικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας.

 

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 392,5 χιλ. ευρώ και με δεδομένο ότι η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης η ανάθεση στον Περιφερειάρχη Κρήτης της αρμοδιότητας Έγκρισης της προμελέτης της οριστικής μελέτης και της μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης επιταχύνει της διαδικασίες υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου.»
Επισυνάπτεται η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

 

mesaralive.gr  31 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ