Θετικό ντεμπούτο Ορφανουδάκη … ισοπαλία 3-3 η Φαιστός με Ρωμανό

Επιμέλεια: Στέλιος Χανιωτάκης  04 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θετικό ντεμπούτο Ορφανουδάκη … ισοπαλία 3-3 η Φαιστός με Ρωμανό

Φώτο Αρχείου

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Χρήστου Ορφανουδάκη στον πάγκο της Φαιστού, καθώς η ομάδα των Βώρρων απέσπασε ισοπαλία με το εντυπωσιακό σκορ 3-3 από τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς, για την 15η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8΄ όταν ο Κάτελας εκτέλεσε κόρνερ και ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, για να έρθει στο 19΄ μετά από πάσα του Οικονομάκη ο Ντίνος να σημειώσει το 2-0.
Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 21΄ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Στέλιο Παπαδάκη να ισοφαρίσουν σε 2-2, για να έρθει η απάντηση από τους γηπεδούχους με τον Ντίνο να κάνει με το 2οπροσωπικό του τέρμα το 3-2.
Παρά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα των Βόρρων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει καθώς πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Παπαδάκης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-3.
Να σημειωθεί, ότι ο Ρωμανός έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μουρτζάκη, καθώς όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν τους δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις σε μαρκάρισμα πάνω στον Ξυλούρη.

Ρωμανός: Γιακουμής, Κάτελας, Γαμπιεράκης, Τραβαγιάκης, Κάββαλος, Χουρδάκης, Φιράνι, Ντίνος (70΄ Ρουμπάκης), Ξυλούρης, Οικονομάκης (85΄ Στεφανάκης), Χαλκιαδάκης (55΄ Καραντινάκης).

Φαιστός: Σωπασής, Σκατζάκης, Παπαδάκης Στ., Κεφαλάκης (55΄ Μερκουλίδης), Παπαδάκης Ν., Γιαννακάκης, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Καρταλιανάκης (73΄ Τζελιλάι), Τάρε, Καραλάκης (78΄ Γκερεδάκης).

 

notosportnews.gr

 

Επιμέλεια: Στέλιος Χανιωτάκης  04 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα