Θλίψη στο Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»  από το θάνατο της Βιργινίας. Αναβάλλεται η κοπή της πίτας

mesaralive.gr  20 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Θλίψη στο Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»  από το θάνατο της Βιργινίας. Αναβάλλεται η κοπή της πίτας

Η Βιργινία Μανασάκη ήταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στήριζε με όλες της τις δυνάμεις την προσπάθεια του συλλόγου και των μελών του. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε  θλίψη στο Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο οποίος αναβάλει την προγραμματισμένη για την Κυριακή κοπή της πίτας του. Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ αναφέρεται:

Με την είδηση του θανάτου της αγαπημένης Βιργινίας, αισθανόμαστε την ανάγκη όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας, να εκφράσουμε τη βαθειά, ειλικρινή μας θλίψη για την απώλεια της αγαπημένης Βιργινίας. Της δικής μας Βιργινίας που στεκόταν πάντα στο πλευρό μας και στο πλευρό κάθε Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες, που διακρινόταν για το ήθος, τον ανθρωπισμό της, την καλοσύνη της και την αγάπη της για τον τόπο μας.

Από καρδιάς θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο της, στα παιδιά της σε όλη την οικογένεια της! Ευχόμαστε να έχει καλό Παράδεισο η ψυχή της. Κι αλησμόνητη να είναι η μνήμη της!

Σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού το ΔΣ του συλλόγου μας, αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση για την κοπή της πίτας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 22/1.

 

mesaralive.gr  20 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα