Την έκοψε κομματάκια επειδή ανακάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ

mesaralive.gr  24 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Την έκοψε κομματάκια επειδή ανακάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ

Η 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια είχε εξαφανισθεί για μέρες. Η μητέρα της δεν είχε κανένα νέο της. Σπίτι δεν είχε επιστρέψει και το κινητό της τηλέφωνο χτυπούσε και δεν απαντούσε κανείς, μέχρι που έπεσε η μπαταρία και έκλεισε.

Η μητέρα της 25χρονης πήγε στην αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και ύστερα από έρευνες συνέλαβε έναν 27χρονο γιατρό ως δράστη της δολοφονίας της κόρης της.

Της κόρης της που το κορμί της δεν βρέθηκε ποτέ. Ο γιατρός το έκοψε κομματάκια τα οποία πέταξε σε διαφορετικά σημεία έξω από την πόλη.

Ο γιατρός που ονομάζεται Μιχάηλ Τιχόνοφ κατά την ανάκριση δεν χρειάστηκε πολλά για να σπάσει και να αποκαλύψει τα πάντα.

Είπε λοιπόν πως γνώριζε την 25χρονη και μια μέρα πήγαν σπίτι της και άρχισαν να πίνουν ποτά και να συζητάνε. Στη συνέχεια κατέληξαν στο κρεβάτι να κάνουν σέξ. Μέχρι της στιγμή που της έβγαλε το παντελόνι. Τότε διαπίστωσε ότι η Νίνα ήταν τρανσέξουαλ.

«Θόλωσα, είχα πιεί κιόλας» είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς και συνέχισε «γύρισε το μυαλό μου. Την έπιασα από τον λαιμό και την στραγγάλισα. Στη συνέχεια την πήγα στην μπανιέρα. Εκεί με ένα χειρουργικό νυστάρι που έχω πάντα στο σακάκι μου την τεμάχισα σε μικρά κομματάκια.»

Ο Τιχόνοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το φόνο και το διαμελισμό της σορού της 25χρονης.

 

mesaralive.gr  24 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα