Θρήνος στην κηδεία της Αδαμαντίας

  24 December, 2019 ΑΡΘΡΑ
Θρήνος στην κηδεία της Αδαμαντίας

«Τη χτυπούσε και όταν ήταν έγκυος»

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, τα ξημερώματα της στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η άτυχη μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, η οποία κατάγεται από την Πάτρα, κηδεύτηκε σήμερα στον τόπο καταγωγής της, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό της «Παναγίας Αλεξιώτισσας», προκειμένου να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο. Ανείπωτος ήταν ο πόνος για τον πατέρα της Ιωάννη Αντύπα, τη μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, και τις αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, αλλά και το μικρό Ιωάννη - Δούκα, που κύριο μέλημα τώρα είναι να αποφασιστεί η κηδεμονία του.

Ο πατέρας της 33χρονης, ο αστυνομικός Ιωάννης Αντύπας, κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του: «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πριν από περίπου δύο χρόνια, η Αδαμαντία είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Πάντως και οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού συγκλονίζουν, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο 54χρονος δε δίσταζε να χτυπάει τη γυναίκα του μέχρι και στο δρόμο.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

  24 December, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα